Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ειδησούλες για να περνάει η ώρα .

“Ανανεώθηκαν οι ελπίδες των ανθρώπων ότι κάποια μέρα θα βρεθεί το «ελιξίριο» που θα επιβραδύνει τη γήρανση, καθώς ερευνητές στις ΗΠΑ κατάφεραν να παρατείνουν σημαντικά τη ζωή παχύσαρκων ποντικιών, χορηγώντας τους μια ειδικά σχεδιασμένη ουσία”.
Αυτοί οι επιστήμονες πάνε να μας καταστρέψουν . Φαντάσου να γίνουν πετυχημένα πειράματα και στους παχύσαρκους ανθρώπους . Να έχεις τον Πάγκαλο μπάστακα για άλλα 100 χρόνια .Να σταματήσουν τα πειράματα κατά της γήρανσης τώρα !


Ξεκινάει και το eurobasket σε λίγο καιρό . Άντε να πάρουμε κανένα μετάλλιο να αρχίσουμε πάλι τις βλακείες περί εθνικής ομοψυχίας και ότι όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι κάνουν θαύματα και ζήτω η παναγία η χρυσοβαλάντω και θα την πάρουμε την πόλη για να σφίξουνε οι κώλοι ... Τελευταίοι να βγούμε για να μην παίρνουμε και αέρα . Its the final countdown ... για όλους μας .

Από την άλλη ο Φερέιρα θέλει οι παίχτες του να δώσουν τις απαντήσεις τους στο γήπεδο . Α ρε μπάρμπα Φερέιρα , για να δώσεις απαντήσεις πρέπει να τις έχεις . Και η ομάδα σου μόνο ερωτήματα έχει .




Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών βάζει ο πρωθυπουργός, ξεκαθαρίζοντας ότι «οι πολίτες θέλουν να δουν αλλαγές και όχι εκλογές».
Από το 1981 και μετά με όλες  αυτές  τις αλλαγές του ΠΑΣΟΚ νιώθω άλλος άνθρωπος . Και δύο άλλοι άνθρωποι μπορώ να σου πω … και τρεις μαζί . Η σχιζοφρένεια στο έπακρο . Εδώ και τώρα απαλλαγή !

“Καθυστερήσεις έχουν σημειωθεί, σε ορισμένα δρομολόγια πλοίων, λόγω των ισχυρών ανέμων -έντασης έως και 9 μποφόρ τοπικά- που πνέουν στα πελάγη, προκαλώντας ταλαιπωρία στους αδειούχους του Αυγούστου, που επιστρέφουν πίσω στις «βάσεις» τους, μετά τις διακοπές”.
Αυτά τα μποφόρ δεν έχουν τον θεό τους . Καλοκαιριάτικα που έχουμε ανάγκη τους τουρίστες βρήκαν να εμφανιστούν ; Ντροπή τους . Τι ζητάνε ακριβώς ; Μήπως άνοιξε το επάγγελμα τους και μπορεί ο καθένας τώρα να φυσάει ; Μήπως τους κόψανε τίποτα επιδόματα ; Ότι πρόβλημα και αν έχουν θα πρέπει γρήγορα να τα βρουν με την κυβέρνηση . Γιατί αν αρχίζει να φυσάει ο Πάγκαλος με τον Βενιζέλο δεν τα βλέπω καλά τα μποφόρια .