Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Παπανδρέου - Καντάφι συμμαχία !

Στα τελευταία  του ο Καντάφι . Οι αντικαθεστωτικοί μπήκαν στην Τρίπολη . Το τέλος του Καντάφι έχει καθοριστεί . Ή θα τον πιάσουν ζωντανό να περάσει από δίκη και να τον εκτελέσουν ή θα τον καθαρίσουν “κατά λάθος” . Το πρώτο σενάριο φαίνεται πιθανότερο αφού ο Καντάφι  ζωντανός δεν δείχνει επικίνδυνος . Σε αντίθεση με τον Λάντεν που όσο ήταν ζωντανός τα Αμερικανάκια χεζόντουσαν επάνω τους . Ακόμα και φυλακή να τον έβαζαν η μορφή του Λάντεν θα τους στοίχειωνε . Οπότε τον εκτέλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες και οι Αμερικάνοι ακόμα πανηγυρίζουν . America Hurrah .


Κουίζ : Ποια δυτική χώρα στάθηκε δίπλα στο φασιστικό κράτος του Καντάφι ;
Μα φυσικά η Ελλάδα . Ας είναι καλά ο μπαμπάς του πρωθυπουργού .
Την εποχή που ο Καντάφι ήταν στα επάνω του , έστελνε στο εξωτερικό δολοφόνους να καθαρίσουν αντικαθεστωτικούς . Στην Ελλάδα λοιπόν δολοφονήθηκαν αρκετοί Λίβυοι . Δύο Λίβυοι φοιτητές 23 και 24 ετών, δολοφονήθηκαν στο διαμέρισμά τους στην Αθήνα το 1984, καθώς και ένας Λίβυος, πατέρας δύο παιδιών, πυροβολήθηκε σε δρόμο της Αθήνας. Υπήρξαν και πολλές άλλες απόπειρες εναντίων Λίβυων στο Χαλάνδρι, στη Γλυφάδα και σε άλλες περιοχές. Λόγω της φιλίας της Ελληνικής Κυβέρνησης τότε με τον Καντάφι, η Ελλάδα ήταν αφιλόξενη στους Λίβυους που δεν θέλανε τον Καντάφι.
Μερικοί από τους Λίβυους αντικαθεστωτικούς που δολοφονηθήκαν στην Ελλάδα:
Abu Bakr Abd Al Rahman, προηγούμενος στρατιωτικός ανώτερος υπάλληλος - Αθήνα, Μάιος 1980
Leiutenant Senoussi Al Atyoush, Μοναρχικός στρατιωτικός - Αθήνα, Ιανουάριος 1981
Saleh Abu Zaid Al Shteyte, επιχειρηματίας - Αθήνα, Ιούλιος 1984
Atyah Saleh Al Fartass, φοιτητής - Αθήνα, Ιούλιος 1984
Abd Al Mounam, student – φοιτητής - Αθήνα, Ιούλιος 1984
Mohammad Ashour Afhema, επιχειρηματίας - Αθήνα, Ιανουάριος 1987
Το ενδιαφέρον στο όλο θέμα είναι ότι στους ύποπτους εκτελεστές του Καντάφι δόθηκε άδεια για να αποχωρήσουν από την Ελλάδα και δεν φυλακίστηκαν ποτέ . Μπαμπάς – Καντάφι : συμμαχία .
Τώρα λοιπόν που ο Καντάφι θα πληρώσει για τις φασιστικές ενέργειες απέναντι στους Λίβυους πολίτες , δεν θα πρέπει να καταδικάσει και το επίσημο κράτος τις τότε ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης ; Δηλαδή να καταδικάσει ο γιος τον μπαμπά ; Πατέρα μ’ ακούς ;
Βέβαια αν ο μπαμπάς έβλεπε τώρα τον γιο να κυβερνάει φαντάζομαι θα έστελνε τους εκτελεστές του Καντάφι να τον καθαρίσουν . Γιε μ’ ακούς ;
‘Όχι ότι ο πατέρας ήταν καλύτερος . Σκατά ήταν και αυτός αλλά με διαφορετικό τρόπο .
Ευχάριστες οικογενειακές ιστορίες  .