Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Καμίνης ο τσαντιροφάγος

Η ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία . Με μια συντονισμένοι κίνηση οι άνδρες των ΜΑΤ περικύκλωσαν τις σκηνές και τις συνέλαβαν έπειτα από απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Καμίνη (Αλήθεια αυτός ο Καμίνης υπάρχει ; Τον έχει δει κανείς ή εμφανίζεται στην Αθήνα μόνο τον Αύγουστο που λείπουν όλοι ;)
Η καθαρή πλέον πλατεία Συντάγματος θα μετατραπεί σε υπαίθρια λυρική σκηνή όπου γνωστοί μουσουργοί από όλο τον κόσμο θα παραδίδουν μαθήματα πολιτισμού στο κολωνακιώτικο  κοινό . Με αυτό τον τρόπο θα ξεκινήσουν οι εορτασμοί για την απελευθέρωση της πλατείας από τα τσαντίρια και θα κορυφωθούν τα Χριστούγεννα με μεγάλη συναυλία του Καρβέλα . Μάλιστα κάθε χρόνο στις 30 Ιουλίου θα γιορτάζετε η ημέρα της απελευθέρωσης της πλατείας με την αναπαράσταση της σύλληψης των σκηνών από τα ΜΑΤ .
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Καμίνης , για να τιμήσει την συμβολή των ΜΑΤατζίδων στη απελευθέρωση της πλατείας , αντί για πολύχρωμες μπάλες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα κρεμάσει ΜΑΤατζίδες οι οποίοι θα έχουν διπλό ρόλο . Θα φυλάνε το δέντρο και θα κάνουν και τα στολίδια . Θα είναι μπάτσοι αντερ καβερ (ε ρε τι σου κάνει το λόουερ) . Και από κάτω γονείς με τα παιδιά τους θα τραγουδάνε “Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις μπάτσους στα κλαδιά!” . Τρομερές γιορτινές εικόνες .
Επόμενο βήμα της ανάπλασης του κέντρου θα είναι η εξαφάνιση των ναρκομανών . Αυτό θα το αναλάβουν οι έμποροι ναρκωτικών έπειτα από σύμβαση αορίστου χρόνου που έχουν υπογράψει με τον δήμο Αθηναίων . Σύμφωνα με τη σύμβαση , οι έμποροι θα κρεμάσουν φακελάκια με ναρκωτικά σε σκουπόξυλα τα οποία θα ακολουθούν οι ναρκομανείς και έτσι θα τους παρασύρουν μακριά από το κέντρο της Αθήνας .
Σειρά στο σχέδιο της ανάπλασης θα πάρουν οι μετανάστες . Αυτό κομμάτι θα το αναλάβουν οι έμπειροι πλέον , σε αντίστοιχες ενέργειες , χρυσαυγίτες οι οποίοι μάλιστα ως ένδειξη καλής θέλησης θα αναλάβουν το έργο αφιλοκερδώς . Έτσι και αλλιώς πρακτική εξάσκηση θα κάνουν . Όπως πάντα θα τους συνδράμουν και οι φίλοι τους οι μπάτσοι με υλικοτεχνική υποδομή .
Το σχέδιο της ανάπλασης του κέντρου της Αθήνας θα ολοκληρωθεί με τον αφανισμό των άστεγων . Το σχέδιο προβλέπει την αντικατάσταση των γνωστών παγκακιών  με σικ σκαμπουδάκια που όχι να κοιμηθείς δεν θα χωράς αλλά ούτε και να βάλεις τον κώλο σου . No παγκάκια , no άστεγοι . Τόσο απλά .
Με το πέρας του σχεδίου ανάπλασης του κέντρου , η Αθήνα θα έχει μετατραπεί σε μία πραγματικά ευρωπαϊκή πρωτεύουσα . Ούτε άστεγοι , ούτε μετανάστες , ούτε ναρκομανείς . Τίποτα πλέον δεν θα σου θυμίζει τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας . Δεν θα τα βλέπεις με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τα ξεχάσεις και να νομίζεις ότι πλέον δεν υπάρχουν . Σατανικό το σχέδιο της ανάπλασης .
Το κέντρο της Αθήνας θα γίνει αναβαθμισμένος τουριστικός προορισμός . Όχι για τα μουσεία , ούτε για την Ακρόπολη . Οι τουρίστες θα εγκαταλείψουν τα νησιά και θα έρθουν ορδές στην Αθήνα για να γνωρίσουν τον Καμίνι . Τόσο μεγάλη θα έχει γίνει η φήμη του . Αφού το Υπουργείο τουρισμού προτίθεται να περιοδεύσει τον Καμίνι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ώστε να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες .
Τελικά ο Καμίνης ο τσαντιροφάγος αποδεικνύετε άξιος συνεχιστής του Κακλαμάνη του δεντροφάγου .
Αυτά τα δέντρα στην πλατεία πως του ξέφυγαν ;