Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ο πάπας της μεσαιωνικής Ελλάδας .

Έχεις κάνει καμιά απατεωνιά τα τελευταία χρόνια και αγχώνεσαι μη σε τσακώσουν  ; Κανένα πρόβλημα . Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό . Ο Πρωθυπουργός μας Γεώργιος Παπανδρέου , ως νέος πάπας της μεσαιωνικής Ελλάδας  , μοιράζει συγχωροχάρτια . Με το αζημίωτο βέβαια .
Έχεις ημιυπαίθριο που τον έχτισες ; Πλήρωσε για την τακτοποίηση του και είσαι συγχωρεμένος . Τώρα μπορείς να χτίσεις και τις βεράντες .
Έχεις αυθαίρετο σε δασική έκταση που , κατά λάθος , τη λαμπάδιασες για να χτίσεις ; Πλήρωσε για την τακτοποίηση και  είσαι συγχωρεμένος . Καλή διαμονή στη νέα σου βίλλα .
Έχεις κατακλέψει την εφορία τα τελευταία χρόνια ;  Κάνε μια περαίωση και  είσαι συγχωρεμένος . Τζάμπα θα σου έρθει .
Έχεις μεταφέρει τα λεφτά σου στο εξωτερικό ;  Δεν τρέχει τίποτα . Φέρε τα πίσω στις Ελληνικές τράπεζες που τόσο σε αγαπάνε και  είσαι συγχωρεμένος .
Έχεις βγάλει μαύρα λεφτά από  βρομοδουλειές ; Δήλωσε τα και κανένας δεν θα σου ζητήσει το λόγο . Είσαι συγχωρεμένος . Άντε και καλές βρομοδουλειές .
Απανταχού απατεώνες τρέξτε . Η εποχή του ΠΑΣΟΚ είναι η εποχή της συγχώρεσης . Στην χώρα των απατεώνων όλα συγχωρούνται . Τραβάμε μια γραμμή και σβήνουμε το αμαρτωλό μας παρελθόν .
Και οι δικαστικές αρχές όμως μοιράζουν συγχωροχάρτια . ΤΙ  Βατοπέδιο , τι Siemens , τι υποβρύχια . Έχουν περάσει τόσα χρόνια , που να θυμόμαστε τώρα τι είχε συμβεί  … συγχωρεμένος , συγχωρεμένος , συγχωρεμένος .
Και για να μην κατηγορηθούν οι δικαστικές αρχές για αναλγησία , ανευθυνότητα και ανικανότητας ρίχνουν σε 20χρονα παιδιά συνολικά 130 χρόνια κρατικής φροντίδας .Έτσι για να δικαιολογήσουν τη θέση τους .