Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση αστυνόμου Σαίνη

Μίλησαν όλοι μίλησε και ο Ντούμας . Τι εστί Ντούμας ; Πρόκειται για τον A’ Αντιπρόεδρος των αστυνομικών της Αττικής . Τόσες βλακείες μαζεμένες σε ένα κείμενο είχα καιρό να διαβάσω . Φαντάζομαι ότι οι αστυνομικοί , μόλις διάβασαν την ανακοίνωση θα είπαν “πες τα χρυσόστομε γιατί εμείς δεν είμαστε τόσο καλοί με τα λόγια. Ευτυχώς που βρέθηκε και ένας γραμματιζούμενος να τους τα χώσει” . Γιατί αυτός ο τύπος εκφράζει τον “απλό Έλληνα μεροκαματιάρη αστυνομικό ο οποίος καθημερινά δίνει το είναι του για τον πολίτη” . Αυτή είναι η Ελληνική αστυνομία , να την χαιρόμαστε .
 Ας δούμε πρόταση – πρόταση τι ακριβώς υποστηρίζει το καμάρι της Ελληνικής αστυνομίας .

“ΠΑΝΤΑ θεωρούσα κακό, κάποιος να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του”.

Καλή η αρχή . Λες τώρα θα τα πει όλα και όποιον πάρει ο χάρος . Έμπαινε Γιούτσο !

“ΟΜΟΙΩΣ πάντα πίστευα, ότι οι Έλληνες Πολίτες, έχουν την καλύτερη Αστυνομία στον Κόσμο”.

Εδώ μας τα χαλάει με το καλημέρα .  Αυτή η δήλωση δείχνει σχιζοφρενικές τάσεις . Ο άνθρωπος ζει παράλληλα σε δύο κόσμους , στο δικό μας και στο δικό του . Προφανώς αυτό που λέει ισχύει στο δικό του κόσμο . Εκτός αν χαρακτηρίζει ως καλύτερη αστυνομία τα φασιστοειδή ζώα με τα γκλομπ .

“ΕΔΩ και ένα μήνα οι Συνάδελφοί μας των Αθηνών, βιώνουν όμως μια πραγματικά απίστευτη κατάσταση.
ΕΔΩ και ένα μήνα, οι αδικοπραξίες, οι βλασφημίες, οι ύβρεις, οι επιθέσεις κατά των Συναδέλφων μας, ιδιαιτέρως δε σε αυτούς που υπηρετούν στην Δ. Α. Επιχειρήσεων, έχουν λάβει διαστάσεις επιδημίας”.

Δηλαδή όλες αυτές οι αδικοπραξίες, οι βλασφημίες, οι ύβρεις και οι επιθέσεις κατά των συναδέλφων σου είναι άδικες ; Δεν τις έχουν κερδίσει με το σπαθί τους ; Ή για να είμαι πιο ακριβής με το γκλομπ τους ;

“ΕΔΩ και ένα μήνα οργανωμένες μειοψηφίες επιβάλουν την θέλησή τους στους πολλούς”.

Όταν λες οργανωμένες μειοψηφίες τι ακριβώς εννοείς . Γιατί από ότι ξέρω όλη η κοινωνία σας βρίζει , σας χλευάζει , σας ειρωνεύεται … Και εσάς και αυτούς που προστατεύετε .

“ΕΔΩ και ένα μήνα προσβάλλονται βάναυσα οι Συνάδελφοί μας, ωσάν αυτοί να είναι υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει στην δόλια Πατρίδα μας”.

Βασικά είστε υπεύθυνοι γιατί προστατεύετε τους βασικούς υπεύθυνους . Και μάλιστα με μεγάλο πάθος και αυταπάρνηση . Μην τα ξαναλέμε .

“ΕΔΩ και ένα μήνα σημειώνεται παντελής απουσία Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας, ου μην αλλά και Συνδικαλιστική”ς.

Μήπως πας για μπατσοπρόεδρος ; Μαύρο στον μπατσοπρόεδρο .

“ΒΛΕΠΑΜΕ την τεταμένη ατμόσφαιρα και πιέσαμε, ώστε να βγουν τα «οχήματα φραγμού», προκειμένου να «απομακρύνουμε» τους Συναδέλφους μας από τα ταραχοποιά εκείνα στοιχεία, των οποίων η δραστηριότητα διαφάνηκε νωρίς”.

Και επειδή δεν ξεκίναγαν με τίποτα τα επεισόδια αποφασίσατε να τα ξεκινήσετε εσείς .

“ΕΙΧΑΜΕ αποφασίσει, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους αγανακτισμένους, να θέσουμε το βασικό αμυντικό μας εργαλείο, την ασπίδα, παρά πόδα. Και το κάναμε…”

Και μετά είπατε να πνίξετε τον κόσμο με χημικά . Και να σπάσετε κεφάλια με τα γκλομπ . Και το κάνατε …

“ΑΣ μην ξεχνάμε, ότι από τα πρώτα (οικονομικά) θύματα του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, είμαστε κατά κύριο λόγο εμείς”.

Διαμαρτύρεστε επειδή τρεις και εξήντα παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε . Πόσα θέλετε για να δέρνετε, τέσσερις και εξήντα ;

“ΗΜΕΡΑ με την ημέρα, απέναντι στους Συναδέλφους μας έβγαιναν όλο και περισσότερο γκρίζοι «αγανακτισμένοι»”.

Κάτι σας τους γκρίζους λύκους ; Μου αρέσουν αυτές οι ορολογίες του στυλ λέω κάτι που κρύβει υπονοούμενα και φαίνομαι ψαγμένος . Σε βοηθάει να λες μπούρδες χωρίς να το καταλάβει κανένας .

“ΟΙ Συνάδελφοί μας, μετά τα δεκαοκτάωρα της Κερατέας, άρχισαν να «χτυπάνε» εικοσάωρα στο Σύνταγμα.
Η Κοινωνία μας παρακολουθούσε με τρόμο τα τεκταινόμενα πέριξ του Κοινοβουλίου”.

Με τρόμο τα κοιτάζατε εσείς γιατί ο λαός τα παρακολουθούσε και χαίρονταν . Εσείς όμως δεν είστε ο λαός . Είστε τα σκυλιά των απέναντι .

“ΟΠΟΙΟΣ ή όποια είχε προβλήματα στο σπίτι του, στην οικογένειά του, στον περίγυρό του, με τον εαυτό του, τα «ξεφόρτωνε» πάνω στους Συναδέλφους μας”.
“ΟΙ λέξεις, ψυχραιμία, αυτοκυριαρχία, μην προκαλείτε ήταν η μόνιμη απάντηση άνωθεν στις αναφερόμενες μέσω ασυρμάτου αδικοπραξίες προς το Κέντρο Επιχειρήσεων. Προφανώς κάποιοι εκεί μέσα να αγνοούν ότι και οι Αστυνομικοί έχουν Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Κ. Ν. Σ”.

Δηλαδή όποιος έχει νευρικό κεντρικό σύστημα δέρνει ;

“ΔΗΘΕΝ «κοινωνικοί αγωνιστές», πρεζάκηδες, χαοτικοί, πρόστυχες γυναίκες, ξεπεσμένοι συνδικαλιστές, χούλιγκανς, σκίνχεντς και το κάθε «καρυδιάς καρύδι» ερχόταν και «ξεφόρτωνε» μπροστά στους Συναδέλφους μας. Προφανώς και αυτοί αγνοούσαν ότι καταφέρονταν εναντίον της «Δημοσίας Δυνάμεως»”.

Όσοι διαμαρτυρόσασταν στο Σύνταγμα είστε ή πρεζάκια ή πουτάνες . Φτου σας . Δεν το λέω εγώ . Ο αστυνόμος σαίνης το λέει .

“ΕΝΔΕΚΑΧΡΟΝΑ, τέκνα μεταναστών, που η μόνη Ελληνική λέξη που μπορούσαν να προφέρουν ήταν το «μαλάκα», δεν δίσταζαν να την απευθύνουν εναντίον μας!!!”

Ξύπνησε και ο ακροδεξιός εαυτός . Άργησε αλλά τα κατάφερε . Μαλάκα , μαλάκα , μαλάκα !

“ΚΑΙ φθάσαμε στις 28 και 29 Ιουνίου, οπότε το σχέδιο ανωμαλίας έφθασε στην κορύφωσή του. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους.
30.000 κιλά πέτρες και μάρμαρα. 1.500.000 ευρώ ζημιές. Η ζημιά στον τουρισμό απερίγραπτη. Μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις έκλεισαν. Εμπρησμοί. Λεηλασίες. Φόβος και τρόμος στους ανυποψίαστους και ήσυχους συμπολίτες μας. Δακρυγόνα. ΑΠΟ όλα αυτά η τηλεόραση δεν είδε τίποτα. Δεν μπορούσε να δεί τον «Κανόνα Προσταγής» της Ελληνικής Πολιτείας προς τους Ενστόλους Αστυνομικούς. Είδε μόνο τις (ανύπαρκτες) σχέσεις «Αστυνομίας – ακροδεξιών»”.

Οι τουρίστες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα τις δύο ημέρες έφριξαν από την αστυνομική βία . Πόσοι ανυποψίαστοι και ήσυχοι συμπολίτες μας ξυλοκοπήθηκαν από τα ΜΑΤ ;  Τα video είναι ανεβασμένα στο διαδίκτυο . Ξεστραβώσου .Ανύπαρκτες σχέσεις αστυνομίας – ακροδεξιών ; Δηλαδή η αστυνομία σφύζει από αριστερούς ; Γιατί εγώ αλλιώς τα είχα μάθει τόσα χρόνια .

ΜΙΑ ματιά στις προσαγωγές και στις συλλήψεις που έγιναν τις δύο ημέρες θα ήταν αρκούντως αποκαλυπτική. Ιδιαιτέρως αυτές του Τούρκου «Αχμέτ» και του Αλγερινού «Χασάν». Αλλά αυτά μάλλον αφορούν την πραγματική δημοσιογραφία…”

Εδώ το ακροδεξιό παρελθόν άρχισε το πάρτι .

“ΑΦΗΣΑ τελευταίους τους 131 τραυματίες και ακρωτηριασμένους Συναδέλφους μας, οι οποίοι με αυταπάρνηση, γενναιότητα, αλληλεγγύη και πολύ κόπο κράτησαν όρθια την Δημοκρατία και την Ελευθερία στον ρημαγμένο αυτόν τόπο. Την Δημοκρατία όπως την επέβαλαν με την ψήφο τους οι Συμπολίτες μας”.

Ο ακρωτηριασμένος ήταν αυτός που πήγε να πετάξει βόμβα κρότου-λάμψης στο κόσμο και του έσκασε στα χέρια ; Χαρακτηριστικό παράδειγμα Έλληνα αστυνομικού . Να τον χαίρεστε . Τελικά θα αφανιστείτε μόνοι σας . Είστε είδος προς εξαφάνιση .

“ΚΟΝΤΑ σε αυτούς να μην παραλείψω τους Συναδέλφους μας της Υποδ/νσεως Τροχαίας Αθηνών και της Δ/νσεως Αμέσου Δράσεως Αττικής με την ΄Αμεση Δράση και τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ”.

Ιδίως οι ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ πρέπει να το ευχαριστήθηκαν το διήμερο .

“Καλή η συγνώμη κύριε πρόεδρε της ΠΟΑΣΥ, αλλά από τότε που βγήκε, χάθηκε το φιλότιμο!!!”

Ασχολίαστο !΄

Προφανώς ο αστυνόμος Σαίνης έχει κάποια σύγχυση στο μυαλό του . Ίσως θα πρέπει να διαβάσει το παρακάτω :

Φρόυντ για Ματατζήδες