Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Καλώς ήρθατε, καλώς μας βρήκατε …



Επέστρεψαν, μετά από πεντέμισι μήνες, στην Ελλάδα οι δυο στρατιωτικοί που είχαν συλληφθεί σε τουρκικό έδαφος. Μια μέρα πριν το 15αύγουστο, μόνο τυχαίο δεν είναι. Ένα χεράκι θα το έβαλε και η παναγία, η οποία ανέκαθεν αγαπούσε τους Έλληνες και αντιπαθούσε τους Τούρκους. Αυτό άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα τόσο κατά τη δοξασμένη περίοδο 1821 έως 1828 όσο και στα χρόνια πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά.

Με αφορμή την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε αυτό το χαρμόσυνο συμβάν να είναι η απαρχή άλλων θετικών εξελίξεων για την πατρίδα μας που θα μας ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη μας και θα αποδείξουμε με αυτό τον τρόπο στους εαυτούς μας πως πραγματικά αξίζουμε καλύτερα … δηλαδή εκλογές και κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ήδη η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων έστειλε τους δυο στρατιωτικούς για περιπολία στον Έβρο μπας και τους ξαναπιάσουν οι Τούρκοι και γλυτώσουμε από τον Κυριάκο πρωθυπουργό.

Από την άλλη, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε δηλώσεις σχετικά με το θέμα. Περιμένει πρώτα να τον ενημερώσουν. Για την ώρα ενημερώνεται για τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. Όταν ενημερωθεί, θα δηλώσει και αυτός.

Πάντως οι ίδιοι οι στρατιωτικοί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τους ξαναπιάσουν οι Τούρκοι. Προτιμάνε να τους πιάσουν οι Έλληνες γιατί, ως γνωστό, η Ελλάδα όπου να’ ναι βγαίνει από τα μνημόνια ενώ η Τουρκία όπου να’ ναι μπαίνει.

Γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι καλύτερος πολιτικός από τον Ταγίπ Ερντογάν…

Και ας μην το γνωρίζει αυτό ο Ταγίπ Ερντογάν …

Φτάνει που το γνωρίζει ο ελληνικός λαός και ο Πάνος Καμμένος …