Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Το Πασόκ που όλοι αγαπήσαμε.

Συνεχίζει ακάθεκτο το Πασόκ την πορεία προς την επίτευξη της ολοκλήρωσης του προγράμματος εξόδου της χώρας από το μνημόνιο. Ήδη χάρη στις προσπάθειες του Πασόκ βρισκόμαστε λίγο πριν τον στόχο. Μάλιστα το Πασόκ βάζει τα δυνατά του ώστε αυτή η έξοδος να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερη. Άλλωστε το Πασόκ μας έβαλε στο άψε σβήσε στο μνημόνιο οπότε στο άψε σβήσε θα μας βγάλει.

Επίσης το Πασόκ εγγυάται ότι δεν θα υπάρξει νέος δανεισμός από τον μηχανισμό στήριξης αλλά όσα δανεικά χρειαστούμε ως χώρα, αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά, θα τα λάβουμε από τις αγορές. Γιατί μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν, αλλά δανεικά υπάρχουν.

Τέλος το Πασόκ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να ανοίξει το θέμα του ασφαλιστικού αλλά ούτε και των ομαδικών απολύσεων. Αυτό το θέμα έκλεισε μαζί με το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Αυτά ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, στη διάρκεια κομματικής σύσκεψης. Γιατί όταν είσαι Πασόκ μπορείς να λες ότι θες. Έχεις το ακαταλόγιστο. Πόσο μάλλον όταν είσαι Ευάγγελος Βενιζέλος.