Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Κάτω τα χέρια από τις βιτρίνες της οδού Ερμού.

Επίθεση προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφορμή στάθηκαν τα επεισόδια στην οδό Ερμού από ομάδα ατόμων που σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι γνωστοί – άγνωστοι.

Με αυτό τον όρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εννοεί ότι οι γνωστοί – άγνωστοι είναι γνωστοί σε κάποιους και άγνωστοι σε κάποιους άλλους και όχι αυτό που θα εννοούσε ο Σρέντιγκερ ορμώμενος από το διαβόητο νοητικό του πείραμα.   Άλλωστε για  να αναφερθεί κάποιος σε νοητικά πειράματα, προϋποτίθεται η ύπαρξη νου, και λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι μιλάμε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως δεν γνωρίζει δια ζώσης αυτούς τους γνωστούς – άγνωστους αλλά μόνο από την τηλεόραση. Σε αντίθετη περίπτωση θα τους είχε καταδώσει στην αστυνομία. Άλλωστε από μικρός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσεχε με ποιους έκανε παρέα. Ποτέ δεν θα συναναστρέφονταν με γνωστούς – άγνωστους, αφού ήταν μη αποδεκτό από τον μπαμπά, αλλά μόνο με γνωστούς – μαλάκες που ήταν αποδεκτό από τον μπαμπά. Μην ξεχνάς ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υψηλές βλέψεις από μικρός τις οποίες μπορούσε να πετύχει μόνο αν έκανε παρέα με τους γνωστούς – μαλάκες και όχι με τους γνωστούς – άγνωστους.

Από την άλλη βέβαια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπονοεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει τους γνωστούς – άγνωστους αφού ο Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν νέος δεν πρόσεχε τις παρέες του. Γεγονός που δημιουργεί απορίες στον εγκέφαλο του Κυριάκου Μητσοτάκη αφού του φαίνεται αδιανόητο όταν κάνεις παρέα με γνωστούς – άγνωστους να γίνεσαι πρωθυπουργός ενώ όταν κάνεις παρέα με γνωστούς – μαλάκες να φτάνεις μέχρι την αρχηγία της Ν.Δ. του 28%.

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γνωστοί – άγνωστοι σπάνε τις βιτρίνες της Ερμού. Στο κάτω – κάτω τόσες βιτρίνες καταστημάτων υπάρχουν, αυτές στην Ερμού τους έφταιξαν; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο δυσφημείται ο ελληνικός τουρισμός. Οπότε αν πρέπει οπωσδήποτε να σπάνε βιτρίνες, να σπάσουν άλλες βιτρίνες που δεν είναι τουριστικές. Όχι αυτές τις Ερμού. Οι βιτρίνες της οδού Ερμού έχουν ασυλία.

Στον μόνο τομέα που φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει καμιά απορία είναι αυτός της Δικαιοσύνης. Εκεί όλα βαίνουν καλώς.