Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πέθανε, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πάει …

Σε βαθιά θλίψη έχει βυθιστεί το έθνος, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, έπειτα από τα  μαντάτα του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  Όπως ανακοινώθηκε, η κηδεία του θα γίνει όπως ακριβώς έζησε, δηλαδή δημοσία δαπάνη…

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, στον τελικό προκρίθηκαν Σαπουντζάκη και Μίκης …

Θα τον θυμόμαστε, κυρίως, για την αξέχαστη εποχή διακυβέρνησης του την περίοδο 1990-1993. Ξύλο, ιδιωτικοποιήσεις, κυνήγι και τόνοι χημικά… Τόσα χημικά ούτε επί Σαμαρά … Είναι μεγάλη η συγκίνηση …

Το δυσάρεστο συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας ενώ βρισκόταν περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν.

Ανάμεσα τους και ο Βασίλης Λεβέντης με τον οποίο συνδεόταν με βαθιά και μακροχρόνια  φιλία και αλληλοεκτίμηση την οποία πλέον θα πρέπει να μοιραστεί με τον υιό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Έτοιμος είναι …

Πλέον γίνεται ευκολότερη η ζωή των τρομοκρατών αφού βγάζουν έναν από τη λίστα. Αν και οι πολιτικοί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Ένας στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα. Δεν ξεμπερδεύεις ποτέ με δαύτους.

Βέβαια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, λόγω της αντιστασιακής του δράσης κατά των Γερμανών κατακτητών, είχε καταδικαστεί σε θάνατο, ποινή που τελικά ποτέ δεν εκτελέστηκε. 

Από τότε δεν υπήρχε αξιοκρατία στην Ελλάδα. 

Και ευτυχώς να λες, αλλιώς δεν θα είχαμε ποτέ την τύχη να κυβερνηθούμε από την προσωπικότητα που μέχρι πριν λίγες ώρες άκουγε στο όνομα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ενώ, ακόμα περισσότερο, δεν θα είχαμε ποτέ  την ευκαιρία να γνωρίσουμε πολιτικές φυσιογνωμίες όπως τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη.

Τι περιμένεις από κατακτητές; Μόνο την πάρτη τους κοιτάνε…

Πλέον το έθνος θα πρέπει να ανασυνταχθεί και να μπορέσει να ξεπεράσει το κακό που το βρήκε. Όπως επίσης και η Ν.Δ.

Στην οποία, παρεμπιπτόντως, άδειασε η θέση του επίτιμου.

Πάντως το παρήγορο, γιατί πίσω από κάθε κακό μπορείς να βρεις και κάποιο καλό, είναι ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε άξιο διάδοχο τον υιό του. Ο οποίος βέβαια έχει πολλά να μάθει ώστε να φτάσει την πολιτική φυσιογνωμία του πατέρα του. Αλλά, όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις, θα έχει την ευκαιρία να μάθει.

Στις πλάτες του λαού.

Όπως και ο πατέρας του.

Τα συλλυπητήρια μας …

Και του χρόνου …