Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Από εδώ και πέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λέει μόνο την αλήθεια. Τόσο απλά!



Λαϊκιστή χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο BBC. Γιατί μπορεί οι Έλληνες να έχουν καταλάβει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι λαϊκιστής, αλλά οι ξένοι δεν είχαν πάρει μυρωδιά. Πλέον, μετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεστραβώθηκαν και οι ξένοι. 

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ελλάδα υπέφερε από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα οι λαϊκισμοί των προηγούμενων κυβερνήσεων ήταν υποφερτοί για τον ελληνικό λαό. 

Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως ο πρωθυπουργός είναι η τελευταία μετενσάρκωση της παλαιάς πελατειακής πολιτικής και τόνισε ότι ο ίδιος έχει αποφασίσει να βάλει ένα τέλος στις παλιές πρακτικές του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Γιατί, αν και προέρχεται από το παλιό ελληνικό πολιτικό σύστημα και έχει εφαρμόσει τις πρακτικές του, πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αλλάξει σελίδα και να μεταλλαχτεί στο νέο ελληνικό πολιτικό σύστημα. Τόσο απλά.

Γιαυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χρειάζεται να λογοδοτήσει για τις παλιές του αμαρτίες αφού αυτές ανήκουν στο παλιό πολιτικό σύστημα ενώ αυτός ανήκει πλέον στο νέο πολιτικό σύστημα. Επίσης τόσο απλά.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δουλειά του είναι να λέει την αλήθεια. Και αν κάποτε είπε κάποια ψέματα, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Στο παλιό πολιτικό σύστημα και όχι στο νέο. Γιατί από εδώ και πέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λέει μόνο την αλήθεια. Το υπόσχεται. Ακόμα πιο απλά.

 Αλλιώς δεν θα φάει γλυκό μετά το μεσημεριανό για τιμωρία.