Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Νεοφιλελεύθεροι και ακροδεξιοί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.



Τους νέους αντιπροέδρους του κόμματος όρκισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια σεμνή και λιτή τελετή. Οι εκλεκτοί του νέου ηγέτη της δεξιάς παράταξης είναι ο ακροδεξιός Άδωνης Γεωργιάδης και ο νεοφιλελεύθερος Κωστής Χατζηδάκης. 

Πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει στη διάθεση του δύο σπουδαίους αντιπροέδρους για να συνεργαστεί. Γιατί κάθε μεγάλος ηγέτης, εκτός από σπουδαία γυναίκα, χρειάζεται και σπουδαίους αντιπροέδρους. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιτέλους, τα έχει όλα.

Ο Κωστής Χατζηδάκης σίγουρα αποτελεί την καλύτερη λύση για τη συγκεκριμένη θέση αφού η σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος, που θα αποτελέσει την αρμοδιότητα του, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί από ικανότερο άνθρωπο. Άλλωστε δεν έφαγε τζάμπα τόσα κλωτσομπουνίδια από τους αγανακτισμένους του ένδοξου παρελθόντος όταν οι υπόλοιποι βουλευτές της Ν.Δ. κρυβόντουσαν στα γραφεία τους. Τώρα ήρθε η στιγμή το κόμμα να του το ανταποδώσει. 

Δυστυχώς ο Γιώργος Κουμουτσάκος τις άρπαξε από τους αγανακτισμένους του παρόντος όταν είχε ήδη καπαρώσει τη θέση ο Κωστής ο Χατζηδάκης. Γιατί όλα είναι θέμα timing.

Ο δεύτερος καταλληλότερος για τη θέση του αντιπροέδρου είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος θα αναλάβει τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου της Ν.Δ. Ο δεύτερος νέος αντιπρόεδρος της παράταξης αποτελεί προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη αφού και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Άδωνη Γεωργιάδη. Μετά βέβαια από τον εαυτό του. Άλλωστε το ‘να χέρι νίβει το άλλο και τα δυο τα μούτρα τους. 

Πλέον, και επίσημα, τα νεοφιλελεύθερα και τα ακροδεξιά καθάρματα βαδίζουν χέρι-χέρι στην Ν.Δ. Γιατί έως σήμερα βάδιζαν, ανεπίσημα, χέρι-χέρι.