Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Δείρανε τον Γιώργο Κουμουτσάκο.Επίθεση δέχτηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ποντιακών Σωματείων στο Σύνταγμα.

Κάποιοι λένε ότι τον Γιώργο Κουμουτσάκο τον χτύπησαν χρυσαυγίτες και άλλοι ότι τον χτύπησαν Πόντιοι. Υπάρχει και η υπόνοια ότι η επίθεση έγινε από Πόντιους χρυσαυγίτες που μπέρδεψαν τον Γιώργο Κουμουτσάκο με τον Γιώργο Φίλη. 

Πάντως, γνώστης της ποντιακής γλώσσας που βρέθηκε μπροστά και λίγο δεξιά στο γεγονός ξεκαθάρισε ότι το εξαγριωμένο πλήθος δεν μίλαγε ποντιακά αλλά ουγκανικά οπότε προφανώς πρόκειται για χρυσαυγίτες.

Το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων αφού τη στιγμή που άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ψιλές, ο Γιώργος Κουμουτσάκος είχε ήδη στηθεί για να δηλώσει τη συμπαράσταση του στους Ποντίους. Ούτε συνεννοημένοι να ήταν.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατονόμασε τον Νίκο Φίλη ως τον ηθικό αυτουργό της εις βάρος του επίθεσης. Γιατί αν ο Νίκος Φίλης δεν έκανε τις δηλώσεις τότε δεν θα είχε συμβεί η επίθεση. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι λίγο πριν τον ξυλοδαρμό του Κωστή Χατζηδάκη το 2010, πάλι είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Νίκου Φίλη. 

Γιαυτό οι βουλευτές της Ν.Δ. προτίθενται να αιτηθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Φίλη ώστε να υποχρεωθεί να σταματήσει τις δημόσιες δηλώσεις. Γιατί αν σε κάθε δήλωση του Νίκου Φίλη δέρνουν και έναν δεξιό βουλευτή, τότε σύντομα θα ξεμείνουμε από δεξιούς βουλευτές. Και  δεν έχουν μείνει και πολλοί.