Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ο Μάκης Βορίδης δεν είναι Άδωνης.



Τον Απόστολο Τζιτζικώστα και όχι τον Άδωνη Γεωργιάδη αποφάσισε να στηρίξει ο Μάκης Βορίδης για την ηγεσία της ΝΔ. Αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι υπάρχουν και μεγαλύτερα φασισταριά στην Ν.Δ. από τον Άδωνη Γεωργιάδη. 

Έτσι πλέον ο Άδωνης Γεωργιάδης χάνει τη θέση του στη δεξιά πτέρυγα της Ν.Δ. αφού όπου βρίσκεται ο Μάκης Βορίδη, βρίσκεται και η δεξιά πτέρυγα. Από εδώ και πέρα ακροδεξιός θα είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο Άδωνης Γεωργιάδης να πάει αλλού.

Ο Μάκης Βορίδης στηρίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα επειδή τον θεωρεί ικανότερο από τον Άδωνη Γεωργιάδη να αντιμετωπίσει την Αριστερά. Παρόλο που ο Άδωνης Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι ήταν ο πρώτος που έκανε λόγο για μάχη εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς. Οπότε θα μπορούσαν, για να μη μαλώνουνε, ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας να ενώσουν τις δυνάμεις τους κατά της Αριστεράς. Ο Άδωνης Γεωργιάδης να αναλάβει τον θεωρητικό μηχανισμό και ο Απόστολος Τζιτζικώστας τον πρακτικό μηχανισμό της αντικομμουνιστικής δράσης. Κάτι σαν τον Μαρξ και τον Λένιν αλλά από την ανάποδη. 

Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος των φιλελεύθερων.

Άλλωστε ποιος ο λόγος να μαλώνουν οι δεξιοί για την καρέκλα όταν δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την ύπαρξη της;