Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Το Πασόκ δεν διορίζει πια.Κάλεσμα σε όλους τους Πασόκους, τους πρώην και επόμενους, ανώνυμους και επώνυμους και γενικώς, να επιστρέψουν και να ξανασυναντηθούν απηύθυνε από το Ηράκλειο Κρήτης η πρόεδρος του Πασόκ Φώφη Γεννηματά.

Μάλιστα η Φώφη Γεννηματά δεν σταμάτησε εδώ αλλά συνέχισε την πλακίτσα λέγοντας ότι το  ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι η έκπληξη αυτών των εκλογών αφού αποτελούν κρίσιμη, χρήσιμη και δημιουργική ευρωπαϊκή δύναμη.
Και να τέλειωνε εδώ, να πάει στο διάολο. Συνέχισε! Είπε και άλλα!
Ότι θα αποτελέσει τον καταλύτη της συνεργασίας, ότι θα είναι ο εγγυητής της σταθερότητας, ότι, ότι, ότι... Να έχεις χίλια αυτιά να ακούς. 

Αλλά και πάλι δεν σταμάτησε εδώ. Απείλησε ότι όλα αυτά θα τα κάνει κιόλας. Τέτοιο θράσος!

Αλλά για όλα φταίει ο λαός που αντί να τους θάψει στο 0,5% τους δίνει 3% και μετά βγάζουν γλώσσα. Τι σκατά περιμένει τώρα ο ψηφοφόρος από το Πασόκ, αποτελεί μυστήριο. Αφού το Πασόκ δεν διορίζει πια. Το έχασε το προνόμιο και το κέρδισε άλλος.

(Τελικά είχε δίκιο ο ποιητής εκεί πίσω στο ’80 που σιγοτραγουδούσε ότι για όλα φταίνε οι γκόμενες, ανώνυμες και επώνυμες και γενικώς. Την εποχή που το Πασόκ γάμαγε και έδερνε.)