Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Της στραβής ψωλής της φταίνε οι τρίχες από το μουστάκι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.



Απαράδεκτη και άκρως φτηνή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ απέναντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Δεν ήταν μία ή δύο η κακοτοπιές κατά του προέδρου της Ν.Δ. αλλά δεκάδες. Μάλιστα ήταν τόσο καλά σκηνοθετημένες από τους υπεύθυνους της ΕΡΤ που κανένας δεν τις πήρε χαμπάρι. Εκτός από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος απέδειξε περίτρανα ότι είναι ανοικτομάτης και όχι αυγουλομάτης όπως πολλοί πιστεύουν.

Έτσι ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, εμφάνιζε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα έναν καραφλό, μουστακαλή, μεσόκοπο και κοντό πορδόμαγκα που εκτόξευε τη μια μαλακία μετά την άλλη και όχι τον γνωστό αέρινο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με την αγαλματένια κορμοστασιά που όταν μιλάει συνεπαίρνει τα πλήθη. Από την άλλη μεριά ο σκηνοθέτης του Συριζοκάναλου, χάρη στην τεχνολογία που κάνει θαύματα, εμφάνιζε τον Αλέξη Τσίπρα ψηλότερο, νεότερο, ομορφότερο και με πολλά προσόντα. Μάλιστα ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης, που πρέπει να έχει πάρει ιδιαίτερα μαθήματα από τον ίδιο τον Γκαίμπελς, όταν μίλαγε ο Τσίπρας παρέμβαλε ανά τακτά χρονικά διαστήματα καρέ του Μπραντ Πιτ με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές, ασυναίσθητα, να ταυτίζουν τον διάσημο ηθοποιό με τον Αλέξη Τσίπρα κερδίζοντας το γυναικείο, το ομοφυλοφιλικό, το αμφισεξουαλικό και το μετροσεξουαλικό εκλογικό σώμα της χώρας. Σχεδόν δηλαδή το σύνολο του. 

Καταγγελίες υπάρχουν και για τον floor manager της ΕΡΤ ο οποίος αντί για νερό έδωσε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη κώνειο το οποίο μόλις το ήπιε ο πρόεδρος της Ν.Δ. πήγε να τα κακαρώσει. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες κρατήθηκε όρθιος ώστε να βγάλει εις πέρας την τηλεμαχία. 

Επίσης το aircondition του στούντιο ήταν στραμμένο στον Αλέξη Τσίπρα ώστε αυτός να δροσίζεται και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να ζορίζεται. Μάλιστα από την πολλή ζέστη έτρεξαν το make up και η μάσκαρα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με αποτέλεσμα να θυμίζει τον τραγουδιστή των Mayhem στα καλύτερα του. 

Καταγγελία έχει γίνει και εναντίον του αναρχοκομμουνιστή πρόεδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, ο οποίος είχε κρυφτεί πίσω από ένα παραβάν πετώντας συνεχώς σαΐτες στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποσπώντας του την προσοχή ώστε να μην μπορεί να παρακολουθήσει τις ερωτήσεις. Γιαυτό άλλωστε άλλα ρώταγαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και άλλα απάνταγε.

Αυτά και άλλα πολλά κατήγγειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την έξοδο του από το Ραδιομέγαρο στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν ενώ τους ρώταγε με αγωνία “Τα είδατε, δεν τα είδατε;” Και οι δημοσιογράφοι του απάνταγαν “Τα είδαμε, πως δεν τα είδαμε”. Προφανώς ήταν ψηφοφόροι του ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ.

Αλλά και οι δημοσιογράφοι να μην τα είχαν δει, τα είδε όλη η Ελλάδα. Εκτός από αυτούς που την ώρα του ντιμπέιτ έβλεπαν MAD ή έκαναν σεξ.