Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Με Βορίδη αρχηγό και Μητσοτάκη υπαρχηγό μαζεύονται τα απαραίτητα αρχίδια.Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα σε εκλογές, εξέφρασε σε συνέντευξή του στη Real News ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης. Συγκεκριμένα ο Μάκης Βορίδης ξεκαθάρισε ότι είναι αδύνατον η αντιπολίτευση να συνεχίζει να νομοθετεί  και η κυβέρνηση να συνεχίζει να αντιπολιτεύεται. Το λογικό είναι να νομοθετεί η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα να αντιπολιτεύονται.

Σε ερώτηση αν αποκλείει το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης με τη στήριξη και της Ν.Δ., ο Μάκης Βορίδης απάντησε πως προσωπικά κάτι τέτοιο το θεωρεί απίθανο γιατί ο ίδιος δυσκολεύεται να συνεννοηθεί με τους Αριστερούς. Και από όσο γνωρίζει, άλλο τόσο δυσκολεύεται  και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Λίγο καλύτερα μπορεί να συνεννοείται με τους Αριστερούς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος έχει το χάρισμα, αλλά χωρίς τρομερά αποτελέσματα. Αυτά τα κομουνιστικά είναι σαν κινέζικα για τους δεξιούς. Φαντάσου τα κινέζικα κομμουνιστικά …

Εστιάζοντας στη Ν.Δ., ο Μάκης Βορίδης εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να επανέρθει ως κυβερνητική δύναμη, κάτι που για την ώρα του φαίνεται δύσκολο, αφού ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν έχει τα αρχίδια του Τσίπρα για να κυβερνήσει. Όμως, όπως τόνισε, με Βορίδη αρχηγό και Μητσοτάκη υπαρχηγό μαζεύονται τα απαραίτητα αρχίδια που χρειάζεται η Ν.Δ. ώστε να ξανακυβερνήσει. Γιατί αφού η Ν.Δ. σιγουρεύτηκε ότι έχει αρχίδια, αποφάσισε να τα χρησιμοποιήσει κατάλληλα.