Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Πρόταση μομφής με αρχίδια.



Πρόταση μομφής εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή το Ποτάμι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε ότι η πρόταση μομφής αφορά τη στάση και τη συμπεριφορά που έχει επιδείξει η πρόεδρος της Βουλής.

Στην πραγματικότητα ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν ανέχεται να υπάρχει γυναίκα στη Βουλή με μεγαλύτερα αρχίδια από τα δικά του. 

Γιαυτό το Ποτάμι έχει στείλει στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των κομμάτων σχετικό κείμενο, επιχειρώντας να διερευνήσει κατά πόσο υπάρχουν οι 151 βουλευτές με μικρότερα αρχίδια από της  Ζωής Κωνσταντοπούλου που απαιτούνται για να καταψηφιστεί η πρόεδρος της Βουλής.

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της χρυσής αυγής δεν στάλθηκε το σχετικό κείμενο αφού είναι γνωστό ότι οι βουλευτές της χρυσής αυγής δεν έχουν αρχίδια. 

Ο Γιώργος Αμυράς, ο πλέον μικράρχιδος αλλά και μικροτσούτσουνος βουλευτής του Ποταμιού, δήλωσε στο Mega ότι από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν τολμά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα,  πήραν την πρωτοβουλία να το λύσουν μόνοι τους οι βουλευτές του Ποταμιού. Και οι δεκαεπτά.

Το Βήμα σημειώνει ότι επισήμως δεν υπάρχει κανένα σχόλιο εκ μέρους του Μαξίμου, ωστόσο είναι σαφές ότι η σχέση Τσίπρα - Κωνσταντοπούλου έχει διαρραγεί, κυρίως μετά την υπερψήφιση του μνημονίου και την συρρίκνωση των αρχιδιών πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου και του Αλέξη Τσίπρα. Οπότε ο πρωθυπουργός δεν βλέπει με αρνητικό μάτι την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Την ίδια ώρα αυξάνονται οι πολίτες, που σε ειδική σελίδα στο facebook, ζητούν να κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον της προέδρου της Βουλής. Ήδη, οι υπογραφές έχουν φθάσει τις 40.000. Περισσότεροι και από τους παρευρισκόμενους  στην εκτέλεσης του “Άξιον Εστί” από τον Σάκη Ρουβά για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη στο Δήμο της Νέας Σμύρνης.

Την Ζωή Κωνσταντοπούλου την ψήφισαν ως πρόεδρο της Βουλής 235 βουλευτές. Περισσότεροι και από αυτούς που ψήφισαν το τελευταίο μνημόνιο. Δεν έχουν ακούσει ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται; Είτε είναι μνημόνιο είτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου;