Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Χίλιες εκατόν ογδόντα επτά ημέρες αντοχής.Χίλιες εκατόν ογδόντα επτά ημέρες άντεξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην προεδρία του Πασόκ. Βέβαια ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μπορούσε να αντέξει μια ολόκληρη ζωή στην προεδρία του Πασόκ. Άλλωστε δεν είχε και τίποτα καλύτερο να κάνει.

Αντίθετα όμως με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το Πασόκ δεν άντεξε ούτε μία από  τις χίλιες εκατόν ογδόντα επτά μέρες του. Οπότε το Πασόκ αποφάσισε να αλλάξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο με την Φώφη Γεννηματά. Η οποία ελπίζει το Πασόκ να την αντέξει όσες μέρες άντεξε και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αν και το Πασόκ έχει αποδείξει ότι έχει τρομερές αντοχές. Όλους τους αντέχει. Ακόμα και τον Αντώνη Σαμαρά άντεξε. Γιατί όταν το Πασόκ κυβερνάει αντέχει τους πάντες.

Σήμερα όμως το Πασόκ δεν κυβερνάει οπότε δεν αντέχει όπως άντεχε. Γιαυτό αν αντέξει την Φώφη Γεννηματά όσο άντεξε και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, θα είναι θαύμα. 

Βέβαια το Πασόκ δεν μασάει από αλλαγές, γιατί το Πασόκ έχει πάγκο. Και στον πάγκο περιμένει κοτζάμ Θανάσης Χειμωνάς. Αρκεί να τον αντέξει το 10% των συνέδρων.