Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

S.O.S. Σταύρος Θεοδωράκης καλεί Αλέξη Τσίπρα.



Τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα απαίτησε με δηλώσεις του ο Σταύρος Θεοδωράκης προκειμένου να ενημερωθεί για τις επαφές που είχε την περασμένη εβδομάδα στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι δέχεται να μην τον συναντάνε οι πρωθυπουργοί των ξένων χωρών και να τον ξεπετάνε τα δευτερότριτα της Ευρώπης αλλά δεν ανέχεται μέσα στην ίδια του τη χώρα να τον ξεπετάει ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Απαιτεί να τον ξεπετάει ο Αλέξης Τσίπρας και μόνο αυτός.

Μάλιστα ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι διατεθειμένος να στρατοπεδεύσει έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ξεκινώντας απεργία πείνας και στη συνέχεια απεργία δίψας , αν χρειαστεί, μέχρι να τον συναντήσει ο πρωθυπουργός. Ενώ απειλεί τον πρωθυπουργό ότι αν δεν συναντηθούν, δεν θα σώσει ποτέ την Ελλάδα. Γιατί, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν χωρίς κανένας να τον ρωτήσει, ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι άσος στις διαπραγματεύσεις και γιαυτό μπορεί να σώσει την Ελλάδα.

Και για αυτόν τον λόγο αποκάλυψε,  επίσης χωρίς κανένας να τον ρωτήσει, ότι είναι περισσότερο χρήσιμος στην κυβέρνηση από ότι ο Πάνος Καμμένος . Γιαυτό ζητάει από τον πρωθυπουργό να δημιουργήσει μία νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία με το Ποτάμι και όχι με τους ΑΝ.ΕΛ. Γιατί το Ποτάμι ξέρει να διαπραγματεύεται ενώ οι ΑΝ.ΕΛ. όχι.