Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Κάθε περσινός Μητσοτάκης και καλύτερος.



Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την συμφωνία με τους εταίρους. Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η συμφωνία δεν είναι νομικά κατοχυρωμένη επειδή δεν έχει επικυρωθεί από την βουλή, οπότε θα πρέπει να περάσει μια βόλτα από την βουλή για να επικυρωθεί. Αλλιώς μπορεί να βρεθεί κανένας άνανδρος προδότης Συριζαίος που θα σκίσει τη συμφωνία όπως έσκισε ο Αλέξης Τσίπρας τα μνημόνια. Άλλωστε οι καλές οι συμφωνίες κάνουν τους καλούς φίλους. Και εμείς είμαστε φίλοι με τους υπόλοιπους ευρωπαίους.

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τη διαπραγμάτευση κατάφερε απλώς να μετονομάσει την τρόικα σε θεσμούς, ενώ αν διαπραγματευόταν ο ίδιος, θα υπνώτιζε τους εταίρους με το βλέμμα και θα μετονόμαζε την Ελλάδα σε Γερμανία γεγονός που θα έλυνε πολλά από τα προβλήματα μας.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη κατηγορώντας τον για αθέμιτο ανταγωνισμό αφού τα ρούχα που φοράει τον κάνουν να δείχνει πολύ προχωρημένος, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι, σε αντίθεση με τον ίδιο που τα κουστούμια τον κάνουν να φαίνεται φλώρος και σπασίκλας ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ προχωρημένος. Κάλεσε μάλιστα τον Γιάνη Βαρουφάκη να παραιτηθεί από υπουργός οικονομίας και να εκδώσει περιοδικό μόδας. Ή έστω να φορέσει κουστούμι ώστε να φαίνεται φλώρος και σπασίκλας.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι το αν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος εξαρτάται από το αν ο Αντώνης Σαμαράς αποφασίσει να ξεκουμπιστεί. Σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει να είναι ένας φλώρος, σπασίκλας στρατιώτης του κόμματος. 

(Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όπως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι γιος του Αντρέα Παπανδρέου;)