Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Αρχηγός των σοσιαλιστών.



Παρών είναι έτοιμος να δηλώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος στην επόμενη σελίδα του Πασόκ θέτοντας, κατά πάσα πιθανότητα, υποψηφιότητα για τη διαδοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου. Η αλήθεια είναι ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος θα προτιμούσε να αναλάβει την αρχηγία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών το οποίο αποτελεί μια νέα παράταξη με μέλλον και πολλές υποσχέσεις. Σε αντίθεση με το Πασόκ που έχει ψοφήσει και ούτε ο ίδιος ο Αντρέας Παπανδρέου δεν θα μπορούσε να το αναστήσει. Όμως το Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών έχει ήδη αρχηγό τον Γιώργο Παπανδρέου που, από ότι φαίνεται, δεν προτίθεται να παραιτηθεί από την αρχηγία. Γιαυτό ο Ανδρέας Λοβέρδος τελικά θα κυνηγήσει την αρχηγία του Πασόκ. 

Από το ολότελα καλή είναι και η Παναγιώτενα.

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα ανταλλαγής αρχηγών μεταξύ Πασόκ και Κιδησό, αν και για την ώρα θεωρείται αρκετά δύσκολο γιατί κάτι τέτοιο θα έμοιαζε περισσότερο με ανταλλαγή ομήρων.

Στο Πασόκ υπάρχουν άλλοι δέκα υποψήφιοι για την αρχηγία γεγονός που θα δυσκολέψει αρκετά τον στόχο του Ανδρέα Λοβέρδου. 

Φήμες που αναφέρουν ότι τελικά κάθε υποψήφιος θα πάρει το 10% του Πασόκ δεν ευσταθούν αφού σε αυτή την περίπτωση το κάθε μερίδιο είναι απειροελάχιστο και δεν φτάνει ούτε για στραγάλια.