Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Όποιος Πασοκτζής κατηγορεί την Ν.Δ. είναι σαν να κατηγορεί τα μούτρα του.

Την τιμητική τους είχαν σήμερα οι κάτοικοι της Τρίπολης τους οποίους επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Πασόκ  Ευάγγελος Βενιζέλος στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα του κόμματος. Μάλιστα ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόλαβε να επισκεφτεί την Τρίπολη πριν από τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να έχει τον χρόνο να αποτρέψει τους σοσιαλιστές της πόλης να ψηφίσουν το νέο σοσιαλιστικό μόρφωμα. Άλλωστε όταν υπάρχει ήδη ένα σοσιαλιστικό μόρφωμα στη χώρα, τι να το κάνεις το δεύτερο;

Το κύριο μέλημα του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν είναι να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους στο Πασόκ, αφού άλλοι διαθέσιμοι πανήβλακες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Όσοι υπάρχουν, ήδη ψηφίζουν Πασόκ. Αντίθετα ο στόχος του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι να διατηρήσει αυτούς που ήδη έχει με νύχια και με δόντια.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε στους Τριπολιτσιώτες ότι σημασία δεν έχει ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος στις εκλογές, αφού έτσι και αλλιώς  ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και η Ν.Δ. δεύτερη. Σημασία έχει η τρίτη θέση η οποία ακόμα παίζεται και δίνει και καλά λεφτά σε σχέση με την κρίση που επικρατεί στη χώρα.

Υπενθύμισε στον κόσμο ότι το Πασόκ από το 48% έπεσε στο 5% λόγω του ότι κράτησε μια υπεύθυνη στάση αλλά επειδή πλέον δεν έχει περιθώρια για άλλη υπεύθυνη στάση, έκανε πάσα την υπευθυνότητα στους ψηφοφόρους ώστε να ψηφίσουν το υπεύθυνο Πασόκ του υπεύθυνου Ευάγγελου Βενιζέλου. Και αν δεν νοιώθουν τόσο πολύ υπεύθυνοι ώστε να ψηφίσουν Πασόκ, μπορούν έστω να ψηφίσουν την ψιλοϋπεύθυνη Ν.Δ. Αλλά σε καμιά περίπτωση να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτού οι αριστεροί είναι τόσο ανεύθυνοι που μόλις πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να ψάξουν παντού για σκάνδαλα. Και ψάξε-ψάξε όλο και κάτι βρίσκεις. Σαράντα χρόνια δεν είναι λίγα.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι χθες ήταν μνημονιακός, σήμερα αντιμνημονιακός ενώ αύριο θα ξαναγίνει μνημονιακός γεγονός που ανάγκασε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ήταν χθες αντιμνημονιακός, σήμερα μνημονιακός και αύριο πάλι αντιμνημονιακός ώστε να έχει λόγο ύπαρξης. Γιατί αν υποστηρίζει τα ίδια με τον Γιώργο Παπανδρέου, τότε οι Πασοκτζήδες θα ψηφίσουν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Τέλος επιτέθηκε στα υπόλοιπα κόμματα κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι δίγλωσσος, τη ΔΗΜΑΡ ότι είναι ανεύθυνη και το ΠΑΤΑΜΙ ότι είναι Νέα ΔΗΜΑΡ. Την Ν.Δ. δεν την κατηγόρησε αφού όποιος Πασοκτζής κατηγορεί την Ν.Δ. είναι σαν να κατηγορεί τα μούτρα του.