Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Οι μπάτσοι κοράκιασαν…

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο που εμφανίζει μια διμοιρία των ΜΑΤ να κάνει πλιάτσικο σε ένα περίπτερο για να κλέψει νερά. Αυτό το βίντεο φέρνει στην επιφάνεια την ανέχεια στην οποία έχουν περιέλθει οι Ματατζήδες λόγω του  πενιχρού μισθού με τον οποίο τους πληρώνει το κράτος για να δέρνουν τον κόσμο. Μάλιστα η κατάσταση είναι τόσο τραγική που δεν τους περισσεύουν λεφτά ούτε για ένα μπουκαλάκι νερό.

Γιατί, αντίθετα με ότι πιστεύει ο πολύς κόσμος, δεν πουλάνε όλοι οι μπάτσοι ηρωίνη αφού λόγω της κρίσης, η ζήτηση έχει μειωθεί. Άλλοι μπάτσοι πουλάνε προστασία, άλλοι πουτάνες και άλλοι την μάνα τους και τον πατέρα τους. Βρομοδουλειές που δεν αποδίδουν όσο το εμπόριο ναρκωτικών.

Πάντως η σέκτα των Ματατζήδων που πρόσκειται στον αναρχικό χώρο δεν κάνουν λόγο για πλιάτσικο αλλά για απαλλοτρίωση τονίζοντας ότι το νερό δεν ανήκει στον καπιταλιστή περιπτερά αλλά αποτελεί φυσικό αγαθό ελεύθερο για όλον τον κόσμο. Άρα και για τους μπάτσους, εκτός από αυτούς που μοιάζουν με γουρούνια και δολοφόνους.

Με αυτή τη δήλωση συμφωνεί και η μερίδα των Ματατζήδων που ανήκουν στην πρωτοβουλία “Δεν πληρώνω” οι οποίοι εκτός από τον ΕΝΦΙΑ, τα διόδια και τα χαράτσια, δεν πληρώνουν και τα μπουκαλάκια με το νερό.

Παρόλαυτα το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κίνησε τη διαδικασία διοικητικής έρευνας και παράλληλα ενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων αφού η αστυνομία δεν γουστάρει ούτε τους αναρχικούς μπάτσους, ούτε τους μπάτσους του κινήματος “Δεν πληρώνω”. Με τους άλλους τους μπάτσους που πουλάνε την ηρωίνη, δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα.