Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα πατάξει τους αναρχοκομμουνιστές.

Έτοιμος να συμμετάσχει σε κινήσεις για αλλαγή πολιτικής με στόχο να μην παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις εκλογές εμφανίζεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Μάλιστα ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι διατεθειμένος, ακόμα και μόνος του, να τα βάλει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το μόνο πρόβλημα που λειτουργεί ως τροχοπέδη στις προσπάθειες του Γιώργου Καρατζαφέρη να φρενάρει τους αριστερούς, είναι το γεγονός ότι δεν βρίσκεται εντός της βουλής αλλά εκτός. Και αυτό επειδή, στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, ο Γιώργος Καρατζαφέρης πήρε από τα τρία το μακρύτερο.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τονίζει ότι σύσσωμος ο χώρος της δεξιάς θα πρέπει να πείσει τον ελληνικό λαό ότι μπορεί να ασκήσει μια πολιτική πιο πατριωτική, πιο εθνική, πιο αποδοτική. Για την ώρα πάντως η δεξιά δεν έχει πείσει. Ούτε ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει πείσει.

Γιαυτό τον λόγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα αφήσει μόνους τους βουλευτές της Ν.Δ. να προσπαθήσουν να φρενάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ και αν ποτέ καταφέρει να ξαναμπεί στη Βουλή τότε θα αναλάβει δράση. Και τότε θα δουν τι θα πάθουν οι αναρχοκομμουνιστές.