Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Γενοκτονίες και γενοκτονίες …

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την οποία ζητούν στο υπό ψήφιση αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να εξομοιωθεί η γενοκτονία των χριστιανών της ανατολής με το ολοκαύτωμα των Εβραίων, απέστειλαν 38 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να την σπάσουν στους κεντροαριστερούς βουλευτές που τους αναγκάζουν να ψηφίσουν τον αντιρατσιστικό νόμο.

Επίσης οι 38 βουλευτές της Ν.Δ. απαιτούν να δημιουργηθεί ειδική ρύθμιση στον αντιρατσιστικό νόμο που να ποινικοποιεί τα ανέκδοτα με πόντιους.

Με αυτόν τον τρόπο οι 38 βουλευτές της Ν.Δ. αποδεικνύουν σε όλους τους έλληνες που τους χαρακτηρίζουν ως προδότες, ότι όχι απλώς δεν είναι προδότες αλλά αντίθετα είναι πολλά κιλά έλληνες. Ανεξάρτητα αν ψηφίζουν τα μνημόνια για πλάκα.

Φήμες αναφέρουν ότι την επιστολή υπέγραψε και η Μαρία Ρεπούση χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, για να την σπάσει στον Φώτη Κουβέλη.

Οι υπόλοιποι 87 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ζήτησαν την εξομοίωση της γενοκτονίας των χριστιανών της ανατολής με το ολοκαύτωμα των Εβραίων επειδή δεν έχουν σκοπό να την σπάσουν στους κεντροαριστερούς βουλευτές.

Και οι 125 βουλευτές της Ν.Δ. πάντως είναι αντίθετοι με την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου στο σύνολο του αφού θα προασπίσει τα δικαιώματα των ξένων τους οποίους υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η Ν.Δ. Μάλιστα αν οι βουλευτές της Ν.Δ. είχαν την βουλευτική πλειοψηφία, ούτε που θα το συζήταγαν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Αφού, έτσι και αλλιώς οι έλληνες δεν είναι ρατσιστές. Οι άλλοι είναι ξένοι.

Επίσης και οι 125 βουλευτές της Ν.Δ. κάνουν τις πάπιες όταν τους ρωτάνε για τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη.

Φήμες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των ταξιτζήδων ζήτησε, με επιστολή του, από τον Αντώνη Σαμαρά να συμπεριληφθεί στις απαγορευμένες λέξεις του αντιρατσιστικού νόμου η λέξη “ταρίφας” ενώ η Ελένη Μενεγάκη, να θεωρηθεί ως ρατσιστικό σχόλιο η σύνδεση της λέξης “ξανθιά” με τη λέξη “χαζή”.

(Οι γενοκτονίες και τα εγκλήματα πολέμου έχουν την ίδια βαρύτητα ανεξάρτητα σε ποιο σημείο του πλανήτη γίνονται και σε ποια εποχή. Επίσης το θέμα δεν είναι τι γράφει η ιστορία αλλά ποιος γράφει την ιστορία. Και την ιστορία τη γράφει πάντα ο νικητής)