Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ένας μετεωρίτης θα μας σώσει.



Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ κατέθεσε στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τις απαραίτητες 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. 

5 η ώρα, Πέμπτη η μέρα, 50 οι υπογραφές … σατανιστικό ακούγεται. 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αν ήθελε, θα μπορούσε να μαζέψει περισσότερες από 50 υπογραφές αλλά δεν το έκανε. Γιατί ο Βαγγέλης ο Μεϊμαράκης είναι ένας λιτός, λαϊκός άνθρωπος άμαθος στα πολλά. Άλλωστε το ρητό που τον εκφράζει είναι το “Ουκ εν τω πολλώ το ευ”. Είναι αυτάρκης. Γιαυτό πάτωσε στις εκλογές.

Σε γενικές γραμμές οι νεοδημοκράτες θεωρούν την προσωρινή παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία της Ν.Δ.  πετυχημένη και γιαυτό θα τον ήθελαν μόνιμο αρχηγό, τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές. Αντίθετα οι Συριζαίοι θεωρούν την προσωρινή παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία της Ν.Δ.  αποτυχημένη και γιαυτό θα τον ήθελαν μόνιμο αρχηγό, τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές. Οπότε η λογικότερη απόφαση θα ήταν να εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ. ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Γιατί στις επόμενες εκλογές η ηγεσία της Ν.Δ. θα ξαναλλάξει. Μάκη Βορίδη τον λένε και τα παιδάκια κλαίνε.

Εκτός αν, λόγω Σύριζα, πέσει τελικά ο γνωστός μετεωρίτης στην Ελλάδα και επαληθευτούν οι καταστροφολόγοι του ΣΚΑΙ. Γιατί οι κλειστές τράπεζες, τα capital controls και το 3ο μνημόνιο δεν έφτασαν στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ώστε να κερδίσει τις εκλογές. Χρειάζεται και τη βοήθεια του μετεωρίτη.