Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Το ελληνικό κοινοβούλιο αναγνωρίζει γενοκτονίες.

Διευκρινίσεις έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου στους 38 βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι με επιστολή τους στον πρωθυπουργό διατύπωσαν ενστάσεις για διατάξεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος Αθανασίου διευκρίνισε ότι η κακόβουλη άρνηση ή ο ευτελισμός των γενοκτονιών που έχει αναγνωρίσει το ελληνικό κοινοβούλιο θα αντιμετωπίζεται ως αδίκημα με ρητή διάταξη. Αντίθετα η κακόβουλη άρνηση ή ο ευτελισμός των γενοκτονιών που δεν έχει αναγνωρίσει το ελληνικό κοινοβούλιο δεν θα αντιμετωπίζεται ως αδίκημα.

Έτσι όλα τα ρατσιστόμουτρα  της χώρας άρχισαν να ξεφυλλίζουν τα βιβλία της ιστορίας ψάχνοντας να βρουν τις γενοκτονίες οι οποίες δεν έχουν αναγνωριστεί από το ελληνικό κοινοβούλιο ώστε ή να τις αρνηθούν ή να τις ευτελίσουν κακόβουλα. Όποιος βρει τις περισσότερες γενοκτονίες, κερδίζει.

Για να προλάβει η ελληνική κυβέρνηση το ξέσπασμα ρατσιστικών κακόβουλων αρνήσεων ή ευτελισμών γενοκτονιών που δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το ελληνικό κοινοβούλιο, δημιουργήθηκε μια ομάδα ιστορικών, με επικεφαλής τη Μαρία Ρεπούση, με σκοπό να ψάξουν και  να βρουν γενοκτονίες που δεν έχει ακόμα αναγνωρίσει το ελληνικό κοινοβούλιο ώστε να τις αναγνωρίσει. Μάλιστα καλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για οποιαδήποτε γενοκτονία να επικοινωνήσει προσωπικά με τη Μαρία Ρεπούση. 

Η γενοκτονία των Ποντίων εξαιρείται αφού έχει ήδη αναγνωριστεί από το ελληνικό κοινοβούλιο εκτός από την Μαρία Ρεπούση που εκείνη τη μέρα έλλειπε.

Επίσης εξαιρείται και η γενοκτονία των Παλαιστινίων διότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί οπότε δεν έχει γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας.