Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Με κωλοτούμπες θα πάει ο Αντώνης Σαμαράς στην παναγιά της Τήνου.

Την παναγιά της Τήνου θα επισκεφτεί το δεκαπενταύγουστο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια ο Αντώνης Σαμαράς έχει έναν λόγο παραπάνω να επισκεφτεί την παναγία φέτος. Ήδη ο Αλέξης Τσίπρας πρόλαβε και επισκέφτηκε τον θεό στο άγιο όρος, οπότε ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να ξαναπάρει κεφάλι στον αγώνα της χειραγώγησης των αμνών.

Ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να πρωτοτυπήσει φέτος αφού δεν θα συρθεί στα τέσσερα για να προσεγγίσει την εκκλησία, όπως συνηθίζεται από τους πιστούς, αλλά θα διανύσει την απόσταση με κωλοτούμπες. Άλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς συνηθίζει να σέρνεται στα τέσσερα όταν βρίσκεται στο εξωτερικό. Εντός της χώρας πορεύεται με κωλοτούμπες.

Παρέα πρόκειται να του κάνει και το άλλο θρήσκο τέκνο της δεξιάς, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος επίσης θα προσεγγίσει την εκκλησία με κωλοτούμπες. Μάλιστα ήδη έχουν πέσει τα πρώτα στοιχήματα για το ποιος θα κάνει τις καλύτερες κωλοτούμπες. Για την ώρα προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς, του οποίου οι κωλοτούμπες έχουν αφήσει άναυδο κάθε πολίτη που δεν έχει υποστεί λοβοτομή. Όμως ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει φυλάξει τις ωραιότερες κωλοτούμπες για το τέλος αφού σχεδιάζει την επιστροφή του στην Ν.Δ. Κωλοτούμπα που αναμφισβήτητα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Με τόσους κωλοτούμπες μαζεμένους στην Τήνο, οι κάτοικοι σκέφτονται να μετονομάσουν την εκκλησία της Τήνου, από παναγιά της Τήνου σε κωλοτούμπα της Τήνου. Η παναγία δεν αναμένεται να διαμαρτυρηθεί  αρκεί οι πιστοί να συνεχίσουν να πηγαίνουν στην εκκλησία στα τέσσερα και όχι με κωλοτούμπες. Για τον Αντώνη Σαμαρά θα γίνει μια εξαίρεση.

(Η στάση στα τέσσερα δεν είναι απλώς μια ερωτική στάση. Είναι στάση ζωής.)