Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει πεθάνει από την ντροπή του.

Την επιστροφή του στην κοινοβουλευτική ομάδα του Πασόκ προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας  Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο Mega. Ο Ανδρέας Λοβέρδος υπενθύμισε ότι από το Πασόκ δεν έφυγε μόνος του  εθελοντικά αλλά διαγράφτηκε εθελοντικά επειδή εκείνη την εποχή ήταν ντροπή να είσαι στο  Πασόκ.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει αφού το να είσαι Πασόκ δεν είναι περισσότερο ντροπιαστικό από το να είσαι Ν.Δ. Άλλωστε οι δυο ντροπές εξισώθηκαν σε μία. Έτσι ο Ανδρέας Λοβέρδος αποφάσισε να επιστρέψει στο Πασόκ και επίσημα, αφού ανεπίσημα έχει επιστρέψει από τότε που του έφυγαν οι ντροπές και έγινε υπουργός Παιδείας.

Μην ξεχνάς ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος, όταν ντροπιάστηκε από το Πασόκ, δεν πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ για να ξεντροπιαστεί όπως έκαναν τόσοι άλλοι. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεντροπιάστηκε ιδρύοντας κόμμα. Βέβαια στη συνέχεια ξαναντροπιάστηκε αφού πήρε μόνο 0,5% στις εκλογές.

Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν αφού ο Ανδρέας Λοβέρδος επιστρέφει πλέον στο Πασόκ ώστε να  ενώσει το δικό του  ντροπιαστικό 0,5% με τα ντροπιαστικά ποσοστά του Πασόκ μπας και ξεντροπιαστούν παρέα. Μισή ντροπή του Ανδρέα Λοβέρδου και η άλλη μισή του Πασόκ. Άλλωστε όλοι αυτοί για έναν σοσιαλισμό δουλεύουν. Τον Πασοκικό σοσιαλισμό που έχει αποδείξει ότι είναι ξεδιάντροπος.

Βέβαια στο Πασόκ, για να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας του λείπει, εκτός από τον Ανδρέα Λοβέρδο, και ένα 40%)


(Πολλά αρνιά επιστρέφουν στο μαντρί τον τελευταίο καιρό. Λες να πάμε για εκλογές;