Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Το μήνυμα των εκλογών : Επιτέλους ίδια ναρκωτικά για όλους!

Σχεδόν έτοιμος πρέπει να θεωρείται ο ανασχηματισμός ο οποίος αποτελεί απόδειξη ότι η κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα των εκλογών. Διότι αυτός ο ανασχηματισμός αποτελεί επίτευξη του ίδιου του λαού ο οποίος καταψήφισε την κυβερνητική πολιτική. Βέβαια το 30% που υπερψήφισε την Ν.Δ. και το Πασόκ προφανώς έστειλε θετικό μήνυμα στην κυβέρνηση. Οπότε αυτός ο ανασχηματισμός δεν είναι για όλους τους έλληνες αλλά μόνο για το 70% που έστειλαν το αρνητικό μήνυμα.

Το υπόλοιπο 30% , που έστειλε το θετικό μήνυμα , θα συνεχίσει να έχει την ίδια κυβέρνηση και τους ίδιους υπουργούς.

Βέβαια είτε ανήκεις στο 30% είτε στο 70% των ελλήνων , θα εξακολουθήσεις να έχεις την ίδια πολιτική αφού όσα πρόσωπα και αν αλλάξει η κυβέρνηση , μούρη δεν αλλάζει.

Σε γενικές γραμμές η κυβέρνηση έλαβε δύο διαφορετικά μηνύματα από τους ψηφοφόρους. Από τους μεν έλαβε το μήνυμα “δεν στηρίζω και δεν ψηφίζω Αντώνη Σαμαρά” ενώ από τους δε, έλαβε το μήνυμα “στηρίζω και ψηφίζω Αντώνη Σαμαρά”. Δύο μηνύματα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους που μόνο μπέρδεμα μπορούν να επιφέρουν στη κυβέρνηση. Γιατί αν λάβεις το ένα μήνυμα καταλαβαίνεις ότι πρέπει να παραιτηθείς ενώ αν λάβεις το άλλο μήνυμα καταλαβαίνεις ότι όλα είναι μια χαρά. Και αντί να λάβει υπόψη του  ο Αντώνης Σαμαράς το ένα από τα δύο μηνύματα , έλαβε και τα δύο , βραχυκύκλωσε και αποφάσισε να ανασχηματίσει την κυβέρνηση.

Και όλα αυτά επειδή οι έλληνες δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ώστε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα.


Μήπως να αρχίσουμε όλοι να παίρνουμε τα ίδια ναρκωτικά μπας και καταφέρουμε να συνεννοηθούμε; Ας ξεκινήσουμε με ΑΝΤ1 και αν συνεχίσουμε να δυσκολευόμαστε στην συνεννόηση συνεχίζουμε με ΣΚΑΙ. Ευτυχώς ναρκωτικά υπάρχουν για όλους και είναι ατελείωτα.