Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η Δημοκρατία του Άρη Σπηλιωτόπουλου .



Θα μας τρελάνει στα δημοψηφίσματα , στα πλαίσιο της άμεσης δημοκρατίας που τόσο πολύ γουστάρουμε εδώ στην Ελλάδα , υπόσχεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος στην Αθήνα . 

Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους ότι  το πρώτο θέμα που θα θέσει σε δημοψήφισμα στους Αθηναίους είναι αν θα ανεγερθεί τζαμί στο οποίο θα προσεύχονται οι μουσουλμάνοι . Γιατί αν οι Αθηναίοι αποφασίσουν να ανεγερθεί το τζαμί , τότε οι μουσουλμάνοι θα μπορούν να προσεύχονται . Ενώ αν οι Αθηναίοι αποφασίσουν να μην ανεγερθεί το τζαμί , τότε οι μουσουλμάνοι να πάνε στα σπίτια τους να προσεύχονται και πολύ τους είναι .

Του άρεσε η ιδέα του Γιώργου Καμίνη και αποφάσισε να την υιοθετήσει και ο ίδιος . Μάλιστα σκέπτεται να ξεκινήσει τον θεσμό των δημοψηφισμάτων πριν τις δημοτικές εκλογές . Έχει σκεφτεί και το πρώτο θέμα που θα θέσει σε δημοψήφισμα . Θα ρωτήσει τους Αθηναίους  εάν θέλουν gay δήμαρχο . Με αυτό τον τρόπο ο Γιώργος Καμίνης σχεδιάζει να ξεπαστρέψει αρκετούς συνυποψήφιους του ώστε να επανεκλεγεί δήμαρχος με συνοπτικές διαδικασίες .

Γιατί όποιος έχει τη δημοκρατία στα χέρια του , μπορεί να την χρησιμοποιεί όπως θέλει . Αυτό άλλωστε είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας , οι πολλοί να γαμάνε τους λίγους . Έτσι λειτουργούσε , έτσι λειτουργεί και έτσι θα λειτουργεί . Και σε όποιον δεν αρέσει , πρόβλημα του . Δημοκρατία έχουμε . 

(Κάποιος να πληροφορήσει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ότι έπειτα από την εξέλιξη Μπαλτάκου , η Ν.Δ. προσπαθεί να βγάλει από πάνω της την ρετσινιά του φασίστα.)