Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Πελάτες …

Σύμφωνα με τον Economist  , η Ν.Δ. και το Πασόκ καταρρέουν γιατί , ελέω κρίσης , δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους . Οι οποίοι έχουν πάντα δίκιο , σύμφωνα με τους νόμους της αγοράς.  

Βέβαια η Ν.Δ. καταγράφει υψηλότερα δημοσκοπικά ποσοστά από το Πασόκ οπότε προφανώς η Ν.Δ. μπορεί ακόμα να εξυπηρετεί τους πελάτες της . Όχι όπως παλιά , αλλά ακόμα τον έχει τον τρόπο της . Αφού αποτελεί καπιταλιστικό κόμμα , λογικό είναι να γνωρίζει καλά τα κόλπα της αγοράς.  Σε αντίθεση με το Πασόκ , που προσπαθεί να γίνει καπιταλιστικό κόμμα χωρίς να το έχει ακόμα πετύχει οπότε δεν γνωρίζει ακόμα τους νόμους της αγοράς . Γι’ αυτό έχει καταρρεύσει έχοντας χάσει σχεδόν όλη την πελατεία του . Την οποία ευελπιστεί να κερδίσει η Ελιά και το Ποτάμι τα οποία βέβαια το μόνο που μπορούν να δώσουν στους πελάτες αυτή τη στιγμή είναι υποσχέσεις .

Όμως οι γνήσιοι Πασοκτζήδες δεν καταλαβαίνουν από υποσχέσεις αφού τόσα χρόνια το κόμμα που έκανε καριέρα ως σοσιαλιστικό τους έχει καλομάθει και δύσκολα θα ξεμάθουν. Μπούμεραγκ του γύρισαν του Πασόκ οι πολιτικές του στυλ “Τσοβόλα δώστα όλα” . Τώρα από πού να δώσει ; Από το υστέρημα του ;

Από την άλλη , η Ελιά είναι Πασόκ μεταμφιεσμένο αφού υποστηρίζεται από τον Ευάγγελο Βενιζέλο . Όπως και το Πασόκ .

Ενώ το Ποτάμι είναι Ν.Δ. μεταμφιεσμένη αφού στηρίζεται από επιχειρηματικά συμφέροντα που είναι αποφασισμένα να σταματήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ  . Όπως και η Ν.Δ.


Οπότε γιατί να ψηφίσεις τους ψευτομασκαράδες ; Ψήφισε τους γνήσιους μασκαράδες . Στο κάτω κάτω αν δεν υποστηρίξεις αυτούς που κάποτε σε υποστήριξαν , ποιον θα υποστηρίξεις ; Τον Σύριζα που δεν σε υποστήριξε;