Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ποιοτικό ψηφοδέλτιο από την Ν.Δ.

Καθαρά φιλελέδικο θα είναι το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. που αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη . Το ευρωψηφοδέλτιο επιμελήθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρέα με τον νέο του κολλητό , Κώστα Μπούρα , ο οποίος πήρε τη θέση του Παναγιώτη Μπαλτάκου στην καρδιά του πρωθυπουργού .

Βαριά πολιτικά ονόματα δεν αναμένονται στο ψηφοδέλτιο , αφού τα βαριά πολιτικά ονόματα δεν αφήνουν το βουλευτιλίκι για το ευρωβουλευτιλίκι . Που να τρέχεις στη ξενιτιά … Εκτός από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον Κώστα Μουσουρούλη οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν γνωστή την πολιτική ανικανότητα τους και στο εξωτερικό . Τους οποίους όμως βαριά πολιτικά ονόματα δεν τους λες .

Στο ψηφοδέλτιο επίσης θα βρίσκονται η Νίκη Τζαβέλλα η οποία πηγαινοέρχεται μεταξύ Ν.Δ. και ΛΑΟΣ , ο μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος , ο οποίος στολίζει μουσικά συγκεντρώσεις της Ν.Δ. , ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θανάσης Ζαγοράκης , ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση και κυκλοφορεί ελεύθερος έχοντας πληρώσει εγγύηση , η Ελίζα Βόζενμπεργκ , η οποία είχε διαγραφεί κατά την ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου , αλλά ξαναεπέστρεψε γιατί μετανόησε και η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη η οποία ξεπληρώνει τις δημοσιογραφικές της υπηρεσίες στο κόμμα .

Τελευταία στιγμή αποκλείστηκε ο Θανάσης Πλεύρης αφού αρχικά προοριζόταν να πάρει τη θέση του φασίστα Φαήλου Κρανιδιώτη αλλά τελικά θεωρήθηκε λανθασμένη κίνηση η αντικατάσταση ενός φασίστα από έναν αρχιφασίστα . Το θέμα είναι να κλείσεις πληγές και όχι να ανοίξεις νέες .

Γενικά το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. έχει σχεδόν από όλα , από την άλλη όμως λείπει εκπρόσωπος από τον χώρο των τραγουδιστών και των ηθοποιών . Γιαυτό ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να προσθέσει στη λίστα την τραγουδίστρια Τάμτα και τον ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή ώστε να ανεβεί κατακόρυφα το επίπεδο .