Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μπαλτάκος γεννήθηκα , Μπαλτάκος θα πεθάνω .



Ότι είναι αντικομμουνιστής δήλωσε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος στο Βήμα 99,5 . Κάτι που κρίνεται λογικό αν σκεφτείς ότι είναι μέλος της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά . Όπως είναι ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης οι οποίοι επίσης είναι αντικομμουνιστές . Διότι αν δεν είσαι αντικομμουνιστής τότε είσαι κομμουνιστής και βρίσκεσαι ακριβώς απέναντι . Εκτός αν είσαι σχιζοφρενής οπότε μιλάμε σε διαφορετικό επίπεδο .

Εντύπωση θα προκαλούσε αν ο Παναγιώτης Μπαλτάκος δήλωνε κομμουνιστής . Σε αυτή την περίπτωση η δήλωση του θα είχε αξία . Γιατί θα διερωτόταν ο κάθε λογικός άνθρωπος τι δουλειά έχει ο κομμουνιστής με τον Αντώνη Σαμαρά .  Με τα συγκεκριμένα δεδομένα όμως , η δήλωση είναι σαν να μην έγινε ποτέ . Είναι χωρίς ουσία . Γιατί είναι λογικό ο αντικομμουνιστής να βρίσκεται δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά . 

Μια λεπτομέρεια όμως δεν είναι λογική στη συγκεκριμένη δήλωση . Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος δήλωσε ότι έτσι γεννήθηκε και έτσι θα πεθάνει . Και δεν εννοούσε ότι γεννήθηκε μαλάκας , οπότε μαλάκας θα πεθάνει . Εννοούσε ότι γεννήθηκε αντικομουνιστής , οπότε θα πεθάνει αντικομουνιστής . 

Δηλαδή ο Παναγιώτης Μπαλτάκος γεννήθηκε με δύο πόδια , δύο χέρια , ένα κεφάλι και αντικομμουνιστής . Τόσο απλά .

Αυτό μπορεί να φαίνεται παράλογο στους κοινούς ανθρώπους αλλά για τον Παναγιώτη Μπαλτάκο είναι κάτι το φυσιολογικό . Γιατί ο Παναγιώτης Μπαλτάκος έχει στον οργανισμό του το αντικομμουνιστικό γονίδιο το οποίο δημιούργησε τον αντικομμουνιστή Παναγιώτη Μπαλτάκο . Αυτό το αντικομμουνιστικό γονίδιο κατάφερε και επιβίωσε σύμφωνα με τη θεωρία της φυσικής επιλογής , διότι το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος ήταν κατάλληλο ώστε να επιβιώνει  το αντικομμουνιστικό γονίδιο . Άλλωστε σε αντίστοιχα περιβάλλοντα μεγάλωσαν γνωστοί δηλωμένοι αντικομμουνιστές της εποχής μας όπως ο αρχηγός της χρυσής αυγής , Νίκος Μιχαλολιάκος και ο υπουργός υγείας , Άδωνις Γεωργιάδης . 

Βέβαια το περίεργο με αυτούς τους αντικομμουνιστές είναι ότι είναι και ηλίθιοι . Τυχαίο ; Δεν νομίζω . Ίσως το αντικομμουνιστικό γονίδιο να πηγαίνει πακέτο μαζί με τα γονίδια του ηλίθιου , του ρατσιστή και του φασίστα . Πάντως το σίγουρο είναι ότι με περιπτώσεις τύπου Μπαλτάκου όλες οι επιστήμες σηκώνουν τα χέρια ψηλά και αναλαμβάνει η ψυχιατρική .

(Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θεωρεί ότι η κομμουνιστική ιδεολογία έχει κάνει κακό στην Ελλάδα . Και ας μην κυβέρνησαν ποτέ οι κομμουνιστές έως σήμερα . Αντίθετα , ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θεωρεί ότι η φιλελεύθερη πολιτική δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στην Ελλάδα . Και ας έχουν κυβερνήσει μόνο φιλελεύθεροι τα τελευταία 30 χρόνια . )