Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Δεν έσκασε εμπρηστικός μηχανισμός στα μούτρα του Φαήλου Κρανιδιώτη



Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι του Φαήλου Κρανιδιώτη στο δικηγορικό του γραφείο . Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο ενώ ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν έπαθε το παραμικρό αφού η θωρακισμένη πόρτα άντεξε την έκρηξη .

Πληροφορίες που προέρχονται από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ / Βίλα Αμαλία αναφέρουν ότι η έκρηξη προήλθε από την προσπάθεια του Φαήλου Κρανιδιώτη να φτιάξει τούρκικο καφέ με γκαζάκι αλλά προφανώς τέτοιου είδους σχόλια έχουν ως στόχο να πλήξουν το πρόσωπο του φασίστα βοηθού του πρωθυπουργού  χαρακτηρίζοντας τον ως πανηλίθιο . 

Όπως ανέφερε και ο ίδιος σε δηλώσεις του λίγο μετά την έκρηξη , δεν τον πείραξε που του έβαλαν βόμβα , αφού του άξιζε λόγω του ότι είναι κακός και φασίστας , αλλά λυπήθηκε τις γριούλες και τους συνταξιούχους που μένουν στην πολυκατοικία . 

Βέβαια υπάρχει η υποψία τα γκαζάκια να προορίζονταν για τις γριούλες και τους συνταξιούχους της πολυκατοικίας , γεγονός όμως που φαντάζει παράλογο αφού αυτοί δεν είναι κακοί και φασίστες . Το λογικό είναι τα γκαζάκια να προορίζονταν για τον Φαήλο Κρανιδιώτη που είναι και κακός και φασίστας .

Την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη καταδίκασε έως τώρα μόνο η Ν.Δ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόλαβε ακόμα , αφού πρέπει να πάει στην Ουκρανία να τακτοποιήσει ορισμένες υποθέσεις . Τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς δεν καταδίκασαν της επίθεση και ούτε πρόκειται να την καταδικάσουν αφού στο παρελθόν έχουν καταδικάσει τον ίδιο τον Φαήλο Κρανιδιώτη .

Για τυχόν απορίες , το γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη βρίσκεται επί της οδού Σκούφου 12 , στην Πλάκα . 

Μισές δουλειές …

(Στις ευρωεκλογές πρέπει όλοι , ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων , να ψηφίσουμε Φαήλο Κρανιδιώτη . Κοτζάμ βόμβα έφαγε ο άνθρωπος . Και αν η επόμενη βόμβα τον στείλει στο νοσοκομείο , να τον ψηφίσουμε για βουλευτή . Και αν η μεθεπόμενη βόμβα τον αφήσει σέκο , τότε να τον ψηφίσουμε για πρωθυπουργό .)