Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κακλαμάνης και ο Σπηλιωτόπουλος αγαπάνε την Αθήνα .



Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε την Τρίτη ο βουλευτής Β' Αθηνών, Άρης Σπηλιωτόπουλος . Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι σκοπός του είναι να αλλάξει την Αθήνα στο μέτρο που μπορεί . Αφού άλλαξε λοιπόν το υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Τουρισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης , ο Άρης ο Σπηλιωτόπουλος έβαλε στο μάτι ολόκληρη την Αθήνα . 

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η επιλογή του Άρη Σπηλιωτόπουλου από την Ν.Δ. δεν ήταν από τις πρώτες στη λίστα αλλά οι άκαρπες βολιδοσκοπήσεις σε υπουργούς ανάγκασε τον πήχη της υποψηφιότητας για τον δήμο της Αθήνας να πέσει στο πάτωμα . 

Αν όμως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αποτελούσε μια επιλογή της σειράς , ένας άλλος γνωστός φιλελές , ο Νικήτας Κακλαμάνης , δεν αποτελούσε καν επιλογή της Ν.Δ. για τον δήμο της Αθήνας . Αποφάσισε λοιπόν και αυτός να αυτοεπιλεχθεί . 

Πριν προλάβει καλά καλά να ολοκληρώσει τον λόγο της υποψηφιότητας του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος , ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωνε ότι αγαπάει την Αθήνα αλλά δεν αγαπάει τη Βουλή οπότε προτιμάει να γαμάει την Αθήνα παρά τη Βουλή , εξηγώντας με αυτόν τον περίτεχνο τρόπο την απόφαση του για την υποψηφιότητα στον Δήμο της Αθήνας .

(Ο Κακλαμάνης ως δήμαρχος χαρακτηρίστηκε ως ο χειρότερος δήμαρχος των τελευταίων 30 χρόνων . Αν εκλεγεί ξανά δήμαρχος θα έχει την ευκαιρία να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ)

(Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μοιάζει σαν μια αποτυχημένη έκδοση του Δημήτρη Αβραμόπουλου . Και αφού ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν αποτυχημένος δήμαρχος , ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα είναι διπλά αποτυχημένος δήμαρχος)