Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αριστερός είναι ο Τατσόπουλος του καναλάρχη .

Κάθε καναλάρχης που σέβεται τον εαυτό του θέλει να δείχνει αμερόληπτος και ας μην είναι στην πραγματικότητα. Γιατί καναλάρχης και αμερόληπτος μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί . Αν όμως είσαι κουφάλα δεν χρειάζεται να είσαι τίμιος αρκεί να δείχνεις τίμιος . 

Για να είναι το κανάλι αμερόληπτο πρέπει να έχει και εργαζόμενους αμερόληπτους .

Με αυτό τον τρόπο ο επιχειρηματίας αποκτάει το κύρος του αμερόληπτου και σοβαρού επιχειρηματία το οποίο τελικά ξεπληρώνει από τα πρόβατα που τσιμπάνε . 

Επειδή όμως κανένας εργαζόμενος δεν είναι αμερόληπτος , εκτός αν το εγκεφαλογράφημα του είναι μια ευθεία γραμμή , θα πρέπει οι εν λόγω καναλάρχες να διαθέτουν εργαζόμενους από όλο το πολιτικό φάσμα ώστε τελικά η συνισταμένη άποψη να μοιάζει αμερόληπτη. Δεξιούς και κεντρώους είναι εύκολο να βρεις αφού όποια πέτρα και αν σηκώσεις όλο και κάποιον θα πετύχεις από κάτω . Άλλωστε οι απόψεις των κεντροδεξιών είναι οι political correct απόψεις που επικρατούν στη κοινωνία μας . Πατρίς , θρησκεία , οικογένεια επεκτεινόμενα   σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας . Παρέλαση φιλελέδων έχουμε κάθε μέρα από τα κανάλια . Το πρόβλημα είναι οι αριστεροί , των οποίων οι απόψεις ενοχλούν τον καναλάρχη . Σαν να λέμε το αντίθετο της ΔΗΜΑΡ δηλαδή . 

Ο καναλάρχης λοιπόν κωλύεται να συμπεριλάβει στις τάξεις του αριστερούς διότι αυτοί είναι ικανοί να κάνουν το κανάλι μπάχαλο . Να αρχίσουν να μιλάνε για το δίκαιο του εργάτη και όλα τα σχετικά , να ξυπνήσουν οι εργαζόμενοι και να αρχίσουν να απαιτούν τα δεδουλευμένα  . Original αριστεροί λοιπόν στα κανάλια απαγορεύονται . Το πρόβλημα λοιπόν παραμένει . Που να βρεις αριστερό που να τα λέει κεντροδεξιά ; Οπότε η λύση είναι μία : να βαφτίσουν έναν κεντροδεξιό , αριστερό και να τον πλασάρουν ως την νέα φωνή της αριστεράς οπότε τελικά όλοι να είναι ευχαριστημένοι .  Ο καναλάρχης από την μία απενοχοποιείται αφού δείχνει να έχει και αριστερούς στη δούλεψη του και από την άλλη η κοινωνία χαίρεται που ακούει την άλλη άποψη , την αριστερή . 

Έλα όμως που κάποτε έρχεται η ριμάδα η στιγμή που ο μούφα αριστερός ξεμπροστιάζεται . Γιατί προσπαθεί η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει . Και ενώ περιμένεις να αρχίσουν να πέφτουν γιαούρτια , η κοινωνία ανίκανη να ξεχωρίσει το δεξί από το αριστερό της , θεωρεί τον μούφα αριστερό πραγματικό αριστερό και τον πραγματικό αριστερό μούφα αριστερό . Γιατί έτσι το πλασάρουν τα ΜΜΕ . 

Και ας φωνάζει ο αριστερός ότι οι αριστεροί δεν πρέπει να συνεργάζονται με τους δεξιούς . 

Και ας φωνάζει ο αριστερός ότι οι επενδύσεις δεν λύνουν κανένα πρόβλημα αφού ο εργαζόμενος θα συνεχίσει να δουλεύει για τρεις και εξήντα .

Και ας φωνάζει ο αριστερός ότι οι μπάτσοι είναι γουρούνια και δολοφόνοι .

Και ας φωνάζει ο αριστερός ότι οι χρυσαυγίτες είναι ναζιστές του κερατά .

Και ας φωνάζει ο αριστερός ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Τούρκο εργάτη .

Και ας φωνάζει ο αριστερός …

Η κοινωνία ακούει τον Κουβέλη , τον Τατσόπουλο , τον Ψαριανό και τον Μαλέλη . Γιατί τα ΜΜΕ αυτούς έχουν πλασάρει ως αριστερούς .

(Ότι ισχύει στα κανάλια , ισχύει στις εφημερίδες , στους ραδιοφωνικούς σταθμούς , στους εκδοτικούς οίκους και πάει λέγοντας…
Γιαυτό αν κάποια στιγμή ακούσεις κανένας αριστερό στην τηλεόραση να μιλάει σαν τον Βορίδη είναι γιατί τον πλάσαρε ο καναλάρχης…)