Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ταξίδια στο διάστημα .

Τη σκοπιμότητα της μετατροπής του αεροδρομίου της Καλαμάτας σε βάση εκτόξευσης πυραύλων αναψυχής για τουριστικούς σκοπούς εξετάζει , με δέουσα προσοχή , το υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Φώφη Γεννηματά .

Το σχέδιο αποτελεί μέρος της γενικότερης εγρήγορσης στο χώρο του τουρισμού με στόχο την  προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών ώστε να σπάσουμε επιτέλους το ψυχολογικό φράγμα των είκοσι εκατομμυρίων .

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να μετατραπεί η Ελλάδα σε πρωτεύουσα του παγκόσμιου σεξοτουρισμού ώστε να προσελκύσουμε όλους τους ανώμαλους ανά την υφήλιο προσφέροντας τους ότι τραβάει η όρεξη τους .  Το σχέδιο όμως θεωρήθηκε μη πραγματοποιήσιμο διότι οι Έλληνες ψηφίζουν Αντώνη Σαμαρά γεγονός που τους καθιστά άκρως συντηρητικούς για να επιτρέψουν στις γυναίκες τους να γίνουν πουτάνες . Αυτό το σχέδιο θα υλοποιηθεί όταν εγκαθιδρυθεί ο παγκόσμιος κομουνισμός όπου οι αριστεροί εκτός από τα σπίτια και τα λεφτά θα μας πάρουν και τις γυναίκες για να τις κάνουν ότι αυτοί θέλουν . Για την ώρα όμως δεν είμαστε έτοιμοι αφού έως σήμερα ο παγκόσμιος καπιταλισμός μας έχει πάρει μόνο τα λεφτά και τα σπίτια . Και ο Τατσόπουλος τις μισές γυναίκες . Τις άλλες μισές όταν κυβερνήσει .

Έτσι ξεκίνησε ο σχεδιασμός του plan Β  σύμφωνα με το οποίο θα γεμίσουμε το αεροδρόμιο της Καλαμάτας με διαστημόπλοια τα οποία θα μεταφέρουν τουρίστες στον Άρη . Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να ανταποδώσουμε στους Αρειανούς το καλό που μας έκαναν το προηγούμενο καλοκαίρι να επισκεφτούν κατά εκατομμύρια την Ελλάδα και να αφήσουν τα αρειανά ευρώ τους στην χώρα μας .

Μάλιστα πρόκειται να δημιουργηθεί και πανεπιστημιακή σχολή αστροναυτών στη Μεσσηνία για σπουδές υψηλού κύρους στους τομείς της αεροναυτικής, αεροδιαστημικής, την περιβαλλοντική επιστήμη κ.ά., ώστε εν συνεχεία η εμπειρία και η γνώση αυτή να προσφέρει τη δυνατότητα στους απόφοιτους αστροναύτες να οδηγήσουν τα διαστημικά κρουαζιερόπλοια , παρέχοντας τη βάση για έναν νέο τομέα ανάπτυξης .

Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι η ανάπτυξη στη χώρα μας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό . Έπειτα από πετρελαιοπαραγωγός χώρα θα γίνουμε και διαστημική δύναμη .

(Με τόσα UFO που κυκλοφορούν στη χώρα , τα ταξίδια στο διάστημα είναι μια πολύ καλή ιδέα .)