Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Το πολυτεχνείο ενώνει τους μπάτσους .

Η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου ήταν η ασφαλέστερη βόλτα που θα μπορούσε κανείς ποτέ να κάνει . Δεν είναι λίγο πράγμα να κάνεις το γύρο της Αθήνας παρέα με τους φίλους σου και να σε φυλάνε χιλιάδες αστυνομικοί για παν ενδεχόμενο . 

Τελικά όλοι οι δείκτες της οικονομίας μπορεί να πηγαίνουν κατά διαόλου αλλά σε μπάτσους φαίνεται ότι πάμε καλά . Έχουμε πλεόνασμα . Οι οποίοι , αν το καλοσκεφτείς , δημόσιοι υπάλληλοι είναι και αυτοί αλλά δεν άκουσα κανέναν συγκυβερνητικό να μιλάει για διαθεσιμότητα και κινητικότητα στην αστυνομία . Γιατί ρε παιδιά , στο πηγάδι κατούρησαν οι μπάτσοι ; Μήπως είναι παιδιά κανενός κατώτερου θεού ; Παιδιά του λαού είναι και αυτοί .

Βέβαια για να ήμαστε ειλικρινείς , οι αστυνομικοί χθες δεν φίλαγαν μόνο την πορεία . Φίλαγαν την Αμερικάνικη πρεσβεία , τη βουλή ,τα γραφεία της χρυσής αυγής και την ΕΡΤ . Τον λόγο που φύλαγαν την ΕΡΤ δεν τον πολύκατάλαβα . Μήπως επειδή η ΕΡΤ πήγε στο Πολυτεχνείο οπότε είπαν και οι μπάτσοι να τους κάνουν σπάσιμο και να μπαστακωθούν στην ΕΡΤ ; Άβυσσος .

Κατά τα άλλα η πορεία είχε πολύ κόσμο , από αριστερούς μέχρι αναρχικούς , οι οποίοι αναρχικοί παρεμπιπτόντως έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια γεγονός που αντικατοπτρίζει το success story του Σαμαρά . Ότι πρέπει για επενδύσεις .

Κάτι δεξιοί και κεντρώοι συγκυβερνητικοί έκατσαν σπίτι να δουν την πορεία από την τηλεόραση .

Τελικά η πορεία του Πολυτεχνείου δεν ενώνει όλους τους Έλληνες αφού σε αυτή παίρνουν μέρος μόνο αριστεροί και αναρχικοί . Ενώνει όμως όλους τους μπάτσους .

(Αν δεν είχε νόημα η πορεία του Πολυτεχνείου , δεν θα αστυνομοκρατούνταν το κέντρο της Αθήνας κατά την διάρκεια της)