Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Καταλληλότερος πρωθυπουργός

Πριν δυο – τρία χρόνια οι πολιτικές συζητήσεις ήταν στο φόρτε τους . Οι Έλληνες μίλαγαν σε πολιτικό επίπεδο , παρακολουθούσαν πολιτικές εκπομπές και οι εκπομπές παρακολουθούσαν την πολιτική . Μια σχέση δούναι και λαβείν .

Η πολιτική είχε γίνει μόδα . Δεν θυμάμαι όμως αν οι Έλληνες έκαναν μόδα την πολιτική ή η πολιτική έγινε μόδα στους Έλληνες . Μάλλον έγιναν και τα δύο ταυτόχρονα . Άλλωστε συνηθίζεται οι Έλληνες να κυνηγούν τη μόδα και η μόδα τους Έλληνες . 

Στη μόδα οι χούντες ; Φέρε την χούντα επτά χρόνια στην Ελλάδα . Μην μείνουμε εμείς πίσω . 

Στη μόδα ο σοσιαλισμός ; Φέρε τους σοσιαλιστές να κυβερνήσουν . Τι θα πει δεν υπάρχει σοσιαλιστικό κόμμα στην Ελλάδα ; Να φτιάξουμε ένα .

Στη μόδα ο Ευρωπαϊκός σκοταδισμός ελέω Μέρκελ ; Ε , τότε να ψηφίσουμε Σαμαρά . Μην μας πούνε οπισθοδρομικούς .
Μοδάτοι οι φασίστες ; Εμείς πάμε ακόμα πιο μπροστά . Τους βάζουμε και στη βουλή .

Ξαναθυμήθηκε η Ευρώπη τον κομμουνισμό ; Δώσε στον Τσίπρα 30% να έχει να πορεύεται . 

Τελικά όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι θέμα μόδας . Αν ελέγχεις τη μόδα ελέγχεις όλον τον κόσμο . Και ο έλεγχος γίνεται μέσω της τηλεόρασης . Γενικά με τα ΜΜΕ . 

Τους ανθρώπους της τηλεόρασης όμως , που ελέγχουν τα μέσα άρα και τη μόδα , δεν τους βλέπω να είναι και πολύ στη μόδα . Δεν είναι και πολύ δημοφιλής , αφού όλοι τους σκυλοβρίζουν . Όχι μόνο οι μπαχαλάκηδες . Όλοι . Οι δεξιοί , οι αριστεροί , οι ακροδεξιοί και ο Πασόκος . Θα μου πεις ότι και τον Σαμαρά τον βρίζουν όλοι αλλά ταυτόχρονα τον θεωρούν και καταλληλότερο  να μας κυβερνάει . 

Αυτό συμβαίνει επειδή η ερώτηση είναι παγίδα των δημοσκοπήσεων αφού οι επιλογές σου περιορίζονται  μεταξύ Σαμαρά , Τσίπρα , Βενιζέλο και Μιχαλολιάκο . Όταν οι επιλογές σου είναι σκατά τότε σκατά θα απαντήσεις . Βάλε όμως σαν επιλογή τον Αλέφαντο και θα δεις παπάρια καταλληλότητα που θα έχει ο Σαμαράς για πρωθυπουργός .

Και μη γυρίσει κανένας να μου πει ότι ο Αλέφαντος είναι στη μόδα γιατί θα πλακωθούμε . Ο Αλέφαντος είναι διαχρονική αξία . Υπήρχε , υπάρχει και θα υπάρχει . Όχι σαν κάτι μυρωδιάδες που μόλις πάνε σπίτι τους , τους ξεχνάει ακόμα και η μάνα τους . Και πάνε να φυτέψουν κάτι δεντράκι μαζί με τη γλάστρα μπας και τους ξαναθυμηθούμε .