Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ντέρμπυ το έκαναν το ματσάκι .


Αντιστράφηκε το κλίμα . Οι 300 φασίστες πανηγύριζαν έξω από την Ευελπίδων για την απελευθέρωση των τριών μελών της συμμορίας , Κασιδιάρη , Παναγιώταρου και Μίχου με μόνη απώλεια τον Λαγό . Σκορ ημιχρόνου 3-1 και ψυχρολουσία για τους antifa . Χαρές και πανηγύρια για τους ναζί με κλωτσιές , μπουνιές και φτυσιές .

Η επόμενη όμως ήταν η μέρα των antifa να πανηγυρίσουν και να πάρουν τα σώβρακα των ναζί . Ο αρχηγός Μιχαλολιάκος και ο υπαρχηγός Παπάς στον Κορυδαλλό . Τελικό 3-3 . Παράταση στα δικαστήρια για τη δίκη .

Ντέρμπυ το έκαναν οι εισαγγελείς το ματσάκι . Μοίρασαν το καρπούζι στη μέση και τα κουκούτσια τα έδωσαν στους antifa . Για μαεστρικά στημένο χειρουργείο μιλάει ο πολιτικός κόσμος . Για αδικία μιλάνε οι φασίστες και κάνουν λόγο για πολιτική δίωξη . Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από το έως τώρα αποτέλεσμα . 

Το ψυχολογικό προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι antifa λόγω της εξέλιξης του αγώνα . Θα μπορούσαν να είχαν χάσει με συνοπτικές διαδικασίες αφού τον συντονισμό του antifa  αγώνα έχει αναλάβει ο πουλημένος Σαμαράς . Ο οποίος έχει την ομάδα για ξέπλυμα τοκογλυφικών υποθέσεων . 

Βασικό μειονέκτημα των antifa αποτελεί η έλλειψη χαρακτήρα της ομάδας . Είναι αναρχικοί και αντιεξουσιαστές , αριστεριστές , αριστεροί , σοσιαλιστές , δεξιοί χωρίς Βορίδη , δεξιοί με Βορίδη , ακροδεξιοί του Καρατζαφέρη ; Όλες οι φυλές βρέθηκαν στην antifa μεριά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστός συντονισμός και συνεννόηση . Άσε που υπάρχουν και ενδείξεις ότι κάποιοι από τους antifa παίζουν σε λάθος ομάδα . Σαν να προσπαθείς να σκοράρεις απέναντι στα ινδάλματα σου . Στην τελική προσπάθεια  , λίγο το άγχος , λίγο το δέος , θα την κάνεις την κουτσουκέλα . Στα περιστέρια η μπάλα . Μετά τους δημοσιογράφους θα βρέξει περιστέρια .

Το σίγουρο είναι ότι μετά το τελικό αποτέλεσμα τα πράγματα θα αλλάξουν . Αν νικήσουν οι ναζί τότε βλέπουν ακόμα και κούπα , ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα παίζουν με την ΑΕΚ και τη διασταύρωση Ραφήνας .