Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Λες να την γλυτώσουμε , κουκλίτσα ;

Μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης θα οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτών ο φύρερ της χρυσής αυγής ώστε να απολογηθεί για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση . Η αλλαγή της ώρας , σύμφωνα με τον εισαγγελέα , οφείλετε σε διαφημιστικούς λόγους .

Νωρίτερα οι Κασιδιάρης , Παναγιώταρος και Μίχος είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους . Έπειτα από τις απολογίες , οι εισαγγελείς ζήτησαν αναγκαστική αλλαγή αφού η διαδικασία διήρκησε πολλές ώρες εξαιτίας της δυστοκίας στην επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών . Οι εισαγγελείς δεν καταλάβαιναν αν οι κατηγορούμενοι μίλαγαν την γλώσσα των Οστρογότθων ή των Βησιγότθων . Ούτε ο μεταφραστής .

Κατά την έξοδο τους από την Ευελπίδων , τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας  κατευθύνθηκαν στη ΓΑΔΑ ώστε να συμπαρασταθούν στον αρχηγό τους . Κατά την διαδρομή έφτυσαν οκτώ δημοσιογράφους , κλώτσησαν έξι οπερατέρ και έβρισαν δώδεκα φωτογράφους .

Πιο εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Κασιδιάρης ο οποίος όχι μόνο δεν θα μπορέσει να επισκεφτεί το Άουσβιτς για προσκύνημα στο άμεσο μέλλον εξαιτίας των περιοριστικών όρων αλλά θα πρέπει να πληρώσει εγγύηση 50.000 ευρώ από πάνω . Και κερατάς και κουκλίτσα .

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις , τεράστιος αριθμός από φονιάδες , μαστροπούς , παιδόφιλους και λοιπά καθάρματα έτρεξαν άρον άρον να υποβάλουν αίτηση αποφυλάκισης επικαλούμενοι ότι ανήκουν και αυτοί στο ένα από τα δύο άκρα της γνωστής Σαμαρικής θεωρίας .

Προφυλακιστέος κρίθηκε μόνο ο Λαγός ο οποίος θα οδηγηθεί στη φυλακή για να μοιραστεί το κελί με έξι Σομαλούς ομοφυλόφιλους και δώδεκα Κενυάτες αναρχοκομμουνιστές με τους οποίους θα έχει άπειρο χρόνο να συζητήσει θέματα φιλοσοφίας περί Άριας φυλής και ευγονικής .

Εντωμεταξύ γύρω στους 1100 χρυσαυγίτες είχαν μαζευτεί στο απέναντι παρκάκι της Ευελπίδων φωνάζοντας , σε άπταιστα ελληνικά , συνθήματα υπέρ των μελών της χρυσής αυγής . Από αυτούς , οι 100 είναι απλά μέλη και οπαδοί της οργάνωσης ενώ οι υπόλοιποι 1000 είναι Ματατζίδες οι οποίοι αποφάσισαν με αυτό τον τρόπο να συνδράμουν ώστε να μην επαναληφθεί το φιάσκο του Σαββάτου όπου οι οπαδοί της χρυσής αυγής έξω από την ΓΑΔΑ δεν ξεπέρναγαν  τους 300 μαζί με τα δέντρα . 

Ο ταξιτζής που μετέφερε του χρυσαυγίτες βουλευτές από την Ευελπίδων στη ΓΑΔΑ αρχικά αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει αφού του φάνηκαν άνθρωποι του υπόκοσμου έως ότου ο Παναγιώταρος πήρε την κατάσταση στο στόμα του και αφού του ανέφερε κάτι για Αλβανούς και κωλοτρυπίδες , ο ταξιτζής αμέσως τους αναγνώρισε και με χαρά δέχτηκε να  τους μεταφέρει στον προορισμό τους . Στη διαδρομή έφτυσαν έξι μηχανόβιους , κόρναραν σε τρεις γριούλες και μούντζωσαν δεκαεπτά οδηγούς .

Τους τρεις βουλευτές ακολούθησαν στη ΓΑΔΑ οι 100 απλοί οπαδοί μαζί με τους 1000 Ματατζίδες . Στη διαδρομή επιτέθηκαν σε τρεις αλλοδαπούς , σε έναν αντιφασίστα και σε έναν κουλουρτζή για να του φάνε τα κουλούρια .

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Παναγιώταρος αγκάλιασε , με αρρενωπό  τρόπο , τον Κασιδιάρη και του είπε : Λες να την γλυτώσουμε τελικά , κουκλίτσα ; Ήταν η στιγμή που η τηλεθέαση των δελτίων βάρεσε κόκκινο .