Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Έφοδος στα γραφεία της ΝΔ .

Έφοδο πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της Ν.Δ. το πρωί της Πέμπτης, μετά από ανώνυμη καταγγελία στο τμήμα Δίωξης ναρκωτικών της ΓΑΔΑ περί ανεξέλεγκτης διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών από βουλευτές .

Η πληροφορία χαρακτηρίστηκε ως πάρα πολύ σοβαρή από το επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ. και γιαυτό σχεδιάστηκε άμεση επιχείρηση . Ανώτατο στέλεχος της ΓΑΔΑ  έλεγε σε πηγαδάκια ότι υποψίες υπήρχαν από την ψήφιση του 2ου μνημονίου , αλλά οι αποδείξεις δεν ήταν αρκετές για να δέσουν την υπόθεση .

Έπειτα όμως από τις τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του βιβλιοπώλη – υπουργού , η δίωξη ναρκωτικών αποφάσισε να επέμβει . 

Στα γραφεία της ΝΔ , κατά την εισβολή των δυνάμεων της αστυνομίας , βρίσκονταν μόνο ο νερντ βουλευτής της ΝΔ , Κώστας Χατζηδάκης , ο οποίος μόλις αντίκρισε τις αστυνομικές δυνάμεις , ψέλλισε “δεν είμαι μαστουρωμένος ρε παιδιά , έτσι είναι η φάτσα μου” και λιποθύμησε . 

Όπως καταγγέλλει ανώτατος βιβλιοπώλης της κυβέρνησης , “έγινε καταγγελία στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ ότι κυβερνάμε την χώρα όντας μαστουρωμένοι . Φυσικά πρόκειται για σκευωρία και κατευθυνόμενες καταγγελίες αφού ότι κάνουμε το κάνουμε νηφάλιοι . Καταδικάζουμε τα ναρκωτικά από όπου και αν προέρχονται . Άλλωστε αν μαστουρώναμε δεν θα είχαμε δύναμη ούτε τα μνημόνια να ψηφίσουμε . Αν η αστυνομία ψάχνει για ναρκωτικά να πάνε στα κοινωνικά ιατρεία στα οποία άκουσα ότι διακινούν free drugs”.

Και πήγαν !