Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Καταδικάζουν τη λιτότητα από όπου και αν προέρχεται .


Τελικά οι βουλευτές της ΝΔ βάλθηκαν να πολεμήσουν τα πάντα από όπου και αν προέρχονται . Μετά την βία , από όπου και αν προέρχεται , έβαλαν στο μάτι τη λιτότητα , από όπου και αν προέρχεται .

Έτσι οι κυβερνητικοί βουλευτές δημιούργησαν ένα ισχυρό μέτωπο με σκοπό να βρουν από πού προέρχεται η λιτότητα ώστε να την αντιμετωπίσουν επιτυχώς και παραδειγματικά ώστε ότι άλλο σκεφτεί να προκύψει , από όπου και αν προέρθει , να το σκεφτεί και δεύτερη φορά .

Πρωτεργάτης της κίνησης φέρεται ο πρώην υπουργός , Ευριπίδης Στυλιανίδης , ο οποίος προέρχεται από μακροχρόνια αγρανάπαυση και θεωρεί ότι τα οριζόντια μέτρα είναι άδικα αλλά ακόμα πιο άδικη θεωρεί την πολύχρονη καραντίνα από το υπουργιλίκι  που του έχει επιβάλει ο αρχηγός της ΝΔ .

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Στυλιανίδη απεφάνθη τελικά ότι η λιτότητα δεν προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην κυβέρνηση και στον υπουργό οικονομικών , Γιάννη Στουρνάρα .

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν εκφράζει καμιά ανησυχία για την συγκεκριμένη κίνηση αφού όπως όλοι γνωρίζουν “σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει”. Άλλωστε , όπως αναφέρει ο στενός Κρανιδιώτης του πρωθυπουργού “άμα δεν του αρέσει του Ευριπίδη , να πάει στον Τσίπρα” . 

Κάτι τέτοιο βέβαια θεωρείται παράδοξο αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται στους κόλπους του τον καθένα από όπου και αν προέρχεται , αλλά μόνο αν προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ . Οπότε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα συνεχίσει να προέρχεται από την ΝΔ .

Μάλιστα άλλοι στενοί Κρανιδιώτες του πρωθυπουργού αναφέρουν ότι για την κυβέρνηση δεν τίθεται θέμα νέων μέτρων αφού η Ελλάδα έχει τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της και αυτό αναμένει από τους εταίρους της .

Έπειτα από τις ασφυκτικές πιέσεις της κυβέρνησης και μετά την κίνηση του Στυλιανίδη και των υπολοίπων βουλευτών που προέρχονται από την ΝΔ , οι εταίροι σκέφτονται πολύ σοβαρά να πληρώσουν οι ίδιοι τα νέα μέτρα από όπου και αν αυτά προέρθουν .