Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Το πραξικόπημα αναβάλλεται …


Τελικά ο ελληνικός λαός δεν θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ένα πραξικόπημα αφού αυτό που είχε προγραμματισθεί για το Σάββατο , τελικά απαγορεύτηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής .

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη , οι έλληνες που είναι μικρότεροι από 60 ετών δεν θα μπορέσουν ποτέ στη ζωή τους να ανατρέψουν μια χούντα ώστε ο ελληνικός λαός να τους ανταμείψει με το βουλευτικό αξίωμα .

Το πραξικόπημα είχε προγραμματιστεί από τα εφεδρικά σκυλιά του πολέμου , αργά το μεσημέρι του Σαββάτου , με σκοπό την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας .

Και ενώ οι στολές παραλλαγής ήταν φρεσκοσιδερωμένες και τα τανκς φρεσκοπλυμένα , τελικά το show ακυρώθηκε.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι το πραξικόπημα ακυρώθηκε , όχι τόσο λόγο του κινδύνου διακυβέρνησης της χώρας από χουντικούς , αλλά κυρίως από φόβο διακυβέρνησης της χώρας από τους αντιχουντικούς που θα ρίξουν την χούντα . Άλλωστε το σχετικά πρόσφατο παρελθόν έδειξε ότι οι χουντικοί κατέστρεφαν την χώρα για μια επταετία ενώ οι αντιχουντικοί την καταστρέφουν εδώ και σαράντα χρόνια . Και συνεχίζουν …

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη απόπειρα πραξικοπήματος είναι η πρώτη που πραγματοποιούν οι έφεδροι στρατόκαβλοι της Ελλάδας οπότε είναι φυσιολογικό να μην οργανώθηκε στην εντέλεια . Πηγές μέσα από τους απόμαχους του στρατού αναφέρουν ότι την επόμενη φορά θα είναι πιο οργανωμένοι .

Στους επικριτές τους , οι οποίοι τους κατηγορούν για ηλιθιότητα , αφού μόνο ένας ηλίθιος θα ανέφερε ημερομηνία , ώρα και τόπο που θα ξεκινούσε το πραξικόπημα , απαντούν ότι αν δεν το ανακοίνωναν δεν θα το μάθαινε κανένας οπότε δεν θα μπορούσε ο ελληνικός λαός να επιλέξει μεταξύ Σαμαρά ή τανκς .

Τελικά το δίλλημα παραμένει Σαμαράς ή ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με το δίλλημα παραμένει και ο κίνδυνος οι αναρχοκομμουνιστές του Τσίπρα να κυβερνήσουν την Ελλάδα .

(Και αυτή η μπατσίνα η Αγγελική τι τους ήθελε τους ηρωισμούς ; Αν ξεμείνουμε από το ένα άκρο θα πρέπει να βρούμε ένα άλλο να το αντικαταστήσει . Γιατί τα άκρα πρέπει να είναι δύο ώστε να επωφελείται ο ενδιάμεσος.)