Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κοινοβούλιο για Πάγκαλους .




Φήμες έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες περί ομαδικής παραίτησης των βουλευτών της χρυσής αυγής από το βουλευτικό τους αξίωμα . 

Μάλιστα κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν ακατάδεκτοι και αγενής , αφού τόσοι φορείς της κοινωνίας , όπως ΜΜΕ , αστυνομία , εφοπλιστές και κληρικοί , έκαναν τα πάντα ώστε να τους προσφερθεί απλόχερα η ακροδεξιά θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο και αυτοί σκέφτονται να φύγουν αφήνοντας την εξολοκλήρου στον Αντώνη Σαμαρά και στην Νέα Δημοκρατία . Ένας ρόλος βαρύς αν αναλογιστείς ότι δεν υπάρχει πλέον  η βοήθεια του Γιώργου του Καρατζαφέρη . Ένας Καμμένος , μόνος και έρημος , τι να σου κάνει .

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι χρυσαυγίτες βουλευτές προτίθενται να δημιουργήσουν ένα δικό τους φασιστικό κοινοβούλιο στο οποίο θα έχουν την απόλυτη πλειοψηφία ώστε να μπορέσουν να οργανώσουν ένα πραξικόπημα της προκοπής με στολές παραλλαγής , τανκς και όλα τα συναφή , χωρίς να παρενοχλούνται από τους αναρχοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ .

Με καλό μάτι βλέπει ο πρωθυπουργός , Αντώνης Σαμαράς , τη συγκεκριμένη κίνηση του πρώην πατριωτικού κόμματος και νυν μορφώματος και σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει παρέα με το κόμμα του στο φασιστικό κοινοβούλιο ώστε να απαλλαγεί και ο ίδιος από τους αναρχοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ .

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα δημιουργηθεί μεγάλο κενό στο αντιφασιστικό κοινοβούλιο αφού σχεδόν τα μισά έδρανα , προς την ακροδεξιά πλευρά , θα αδειάσουν .

Τη λύση στο πρόβλημα φαίνεται ότι θα δώσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , Ευάγγελος Βενιζέλος , ο οποίος θα προτείνει στους αδύνατους βουλευτές του κόμματος να παραιτηθούν και τη θέση τους να πάρουν αντίστοιχοι ευτραφείς οι οποίοι θα καταλάβουν διπλές θέσεις και έτσι το αντιφασιστικό κοινοβούλιο δεν θα φαίνεται μισοάδειο αλλά μισογεμάτο και ας λείπουν οι φασίστες .

Γιαυτό τον λόγο έχει δοθεί εντολή στα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται σε προεκλογική εγρήγορση προτρέποντας τους μάλιστα στο επόμενο χρονικό διάστημα να φάνε του σκασμού ώστε να γεμίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο στον αντιφασιστικό κοινοβουλευτικό χώρο .

Με αυτό τον τρόπο δρομολογείται και η επιστροφή του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , Θεόδωρου Πάγκαλου , ο οποίος , με λίγη προσπάθεια μπορεί να καταλάβει ακόμα και τρεις συνεχόμενες θέσεις στο αντιφασιστικό κοινοβούλιο .

Από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αποκλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες ο Άκης Τσοχατζόπουλος επειδή , όπως έχει αποδειχθεί τα προηγούμενα χρόνια , αν και έχει φάει τα άντερα του δεν πήρε ούτε μισό γραμμάριο . Η συγκεκριμένη δυσλειτουργία έχει αποδοθεί στον πολύ γρήγορο μηχανισμό που διαθέτει στο να εξαφανίζει σε χρόνο dt ότι τρώει .