Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Για χρυσαυγίτη πήδημα …



Τα αστυνομικά τμήματα της Νίκαιας , των Καμινίων και του Ρέντη επισκέφτηκαν σήμερα ειδικά κλιμάκια της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας με σκοπό να ερευνηθούν οι σχέσεις της αστυνομίας με τη χρυσή αυγή .

Τα συγκεκριμένα κλιμάκια , τα οποία δημιουργήθηκαν από τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. Νίκο Δένδια , αποτελούνται από επίλεκτους άνδρες , μαυριδερούς και σκληροτράχηλους στο άγριο ξύλο είτε αυτό προέρχεται από χέρι αστυνομικού είτε χρυσαυγίτη .

Το σχέδιο , που επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε ο ίδιος ο υπουργός , στηρίζεται στην τεχνική της “επ’ αυτοφώρω πραγματογνωμοσύνης μέσω των αισθητηριακών οργάνων” και αποτελεί ελληνική πατέντα .

Οι επίλεκτοι άνδρες των εσωτερικών υποθέσεων εισέρχονται στο αστυνομικό τμήμα παριστάνοντας τους Πακιστανούς , τους οποίους , ως γνωστό , δεν συμπαθούν ιδιαίτερα οι αστυνομικοί και οι χρυσαυγίτες . Σε σπαστά ελληνικά υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύματα βίας από κάτι καραφλά αγόρια με μαύρες μπλούζες και ζητάνε να καταγγείλουν το περιστατικό .

Αν , πριν καλά καλά προλάβουν να τελειώσουν την φράση τους , αρχίζουν να αρπάζουν κλωτσιές και μπουνιές από τον αξιωματικό υπηρεσίας μέχρι την καθαρίστρια του τμήματος , τότε το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την χρυσή αυγή και η υπόθεση μπαίνει στα αρχεία του Δένδια .

Αν δεν αρχίσουν αμέσως τα κλωτσομπουνίδια , αλλά καθυστερήσουν κανένα δεκάλεπτο έως ότου ειδοποιηθούν τα μηχανοκίνητα τάγματα των χρυσαυγιτών και όλοι μαζί , χρυσαυγίτες , μπάτσοι , γουρούνια και δολοφόνοι , αρχίσουν να βασανιστήρια , τότε γεννάται η υποψία σχέσης του συγκεκριμένου αστυνομικού τμήματος με τη χρυσή αυγή και , εφόσον η επίλεκτη ομάδα των εσωτερικών υποθέσεων επιζήσει ,  η υπόθεση παραπέμπεται στον αρμόδιο εισαγγελέα για περεταίρω διερεύνηση .

Με αυτό τον τρόπο ο Νίκος Δένδιας ευελπιστεί να βάλει ένα τέλος στα κλιμάκια των εσωτερικών υποθέσεων οι οποίοι , ως άλλοι δωσίλογοι , κυνηγάνε συναδέλφους για χρυσαυγίτη πήδημα .