Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασίστες αστυνομικοί και δικαστικοί

Αιφνιδιαστικά παραιτήθηκαν δύο αντιφασίστες ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι αποφάσισαν με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την αδράνεια του κράτους να αντιμετωπίσει την χρυσαυγίτικη βία εντός της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του συγγενικού τους περιβάλλοντος , οι δύο αντιφασίστες αστυνομικοί , είχαν καταταγεί στην ΕΛ.ΑΣ. διότι ήθελαν να τιμήσουν τους παππούδες τους που αποτέλεσαν μέλη του ΕΑΜ ΕΛΑΣ .

Κατά την έξοδο τους από την ΓΑΔΑ , όπου δήλωσαν την παραίτηση τους , δήλωσαν στα ΜΜΕ “ΕΑΜ – ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ” . 

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας αναμένεται κύμα παραιτήσεων από αντιφασίστες αστυνομικούς οι οποίοι ανήκουν κυρίως στον αντιεξουσιαστικό χώρο .

Με αυτές τις παραιτήσεις θα διευκολυνθεί το έργο της δικαιοσύνης αφού όσοι παραμείνουν στην αστυνομία θα σημαίνει ότι ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο . Ως γνωστό σήμερα η ελληνική αστυνομία αποτελείται μόνο από φασίστες και αντιφασίστες .

Ο ίδιος ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Νίκος Δένδιας για να τονίσει την σημασία της κάθαρσης της αστυνομίας από τις χρυσαυγίτικες συμμορίες έδωσε εντολή σε όλους , από τους υψηλά ιστάμενους έως τους οδηγούς στις κλούβες , να μειώσουν τα βασανιστήρια αντιφασιστικών ομάδων ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα σταματήσει να απειλεί δημοσιογράφους που τον αποκαλούν φασίστα και χρυσαυγίτη . Αν όλα πάνε καλά τότε μπορεί να σταματήσει και τις επιθέσεις σε αυτοδιαχειριζόμενους αντιφασιστικούς χώρους . 

Τέλος παρακάλεσε τους αγανακτισμένους πολίτες να σταματήσουν να συνδράμουν την αστυνομία στις επιχειρήσεις εναντίον των διαδηλωτών αφού πλέον η αστυνομία θα πάψει να είναι φασιστική οπότε δεν θα έχει και λόγο να σπάει τα κεφάλια των διαδηλωτών .

Αντίστοιχες κινήσεις αναμένονται και στον χώρο της δικαιοσύνης από , αλληλέγγυους στον αντιφασιστικό αγώνα , δικαστικούς . Αυτό θα σημάνει και την έναρξη της κάθαρσης του φασιστικού μορφώματος στον χώρο της δικαιοσύνης . 

Απλώς θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η κάθαρση στην αστυνομία πρώτα . 

Μη γίνουν γρήγορα οι εκκαθαρίσεις και κάψουμε κανέναν αθώο .