Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο Φίλλιπος ο Μώρης τώρα και στο Αγρίνιο .



Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε η καπνοβιομηχανία Philip Morris στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση του , αφού ο επικεφαλής της εταιρίας στην Ελλάδα μας εκμυστηρεύτηκε ότι αν γινόντουσαν εκλογές σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι στην βιομηχανία , από τον ιδιοκτήτη μέχρι την καθαρίστρια , θα ψήφιζαν Αντώνη Σαμαρά .

Αποφάσισαν μάλιστα να τονίσουν αυτή την εμπιστοσύνη μεταφέροντας στο Αγρίνιο τις αποθήκες καπνών ανατολικού τύπου της εταιρίας . Ο Αντώνης Σαμαράς παρακάλεσε τον εκπρόσωπο της εταιρίας να μην αποθηκεύσουν στο Αγρίνιο τα καπνά ανατολικού τύπου αλλά τα Αμερικάνικα καπνά γιατί κάτι τέτοιο θα παρέπεμπε στους κομουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θα έβρισκε ευκαιρία να αρπάξει την δόξα μνημονεύοντας το πρώην ανατολικό μπλοκ και τη Σοβιετική Ένωση.

Ακόμα όμως και με τα κομμουνιστικά καπνά , η εξέλιξη θεωρείται άκρως σημαντική για την χώρα μας αφού πλέον οι Έλληνες δεν θα ξεμείνουν ποτέ από τσιγάρα ακόμα και στην εποχή της κρίσης . Φαί μπορεί να μην έχουμε αλλά από τσιγάρα να φάνε και οι κότες .

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η παρουσία της Philip Morris στην Ελλάδα θα αυξήσει κατακόρυφα τους θανάτους από καρκίνο του πνεύμονα γεγονός που θα βοηθήσει σημαντικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας στην χώρα μας .

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους ξένους επιχειρηματίες δεν σταματάνε εδώ . Στο άμεσο μέλλον ο πρωθυπουργός έχει σκοπό να συναντηθεί με έναν Γερμανό επιχειρηματία που πρόκειται να ανοίξει ένα mini market στην Αττική προσφέροντας πέντε θέσεις εργασίας . Αν πετύχει και αυτή η επένδυση τότε θα μπορούμε να μιλάμε πλέον με σιγουριά για έξοδο από την κρίση .

Επειδή οι συναντήσεις με ξένους επενδυτές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα το πρόγραμμα του πρωθυπουργού να έχει επιβαρυνθεί σημαντικά , αυτόν τον τελευταίο επιχειρηματία με το mini market μπορεί να τον συναντήσει τελικά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας , Κάρολος Παπούλιας .

(Με λίγα λόγια θα μπορούσαμε να πούμε για αυτή την είδηση ότι ο επικεφαλής μιας εταιρίας που παράγει τριτοκοσμικό προϊόν συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό για να του ανακοινώσει ότι θα ανοίξει αποθήκες στο Αγρίνιο)