Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Αντάρτικο από τις τράπεζες


Τελικά οι κομμουνιστές το είπαν και θα το κάνουν . Θα μας πάρουν τα σπίτια αδέρφια . Την πρώτη κατοικία , μετά την δεύτερη , την τρίτη , το εξοχικό , την αποθήκη , το υπόγειο πάρκινγκ , την πυλωτή , το μπάρμπεκιου  … Και δεν θα σταματήσουν εκεί . Σειρά έχουν οι γυναίκες μας , τα παιδιά μας , οι γκόμενες μας . Μέχρι και τα μουστάκια θα μας ξυρίσουν …

Το σχέδιο απλό και σατανικό . Με κάποιο τρόπο μαγικό – δεν ξέρω πως , ακόμα το ψάχνω  – οι κομμουνιστές  κατάφεραν να γίνουν κύριοι των τραπεζών . Μάλλον το έκαναν μεταξύ 5 Αυγούστου και  16 Αυγούστου που ήμουν διακοπές και δεν πήρα χαμπάρι . Νομίζω τότε με ψέκαζε και ένα ψεκαστικό των μασόνων και βρισκόμουνα μέσα σε μια θολούρα . Με έπιασαν εξ’ απήνης .

Όταν γίνεις κύριος των τραπεζών , εξουσιάζεις τον κόσμο . Έτσι και οι κομμουνιστές κυβερνάνε πλέον τον κόσμο . Σαν τους μασόνους αλλά ακόμα πιο σατανιστικά , πιο υποχθόνια . Έβαλαν το τσιράκι τους τον Σαμαρά να δημιουργήσει νόμο που θα επιτρέπει τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας . Και μόλις ψηφιστεί κλάψε την πρώτη κατοικία .

Μόνη μας ελπίδα οι δεξιοί και κεντρώοι βουλευτές οι οποίοι κατάλαβαν εγκαίρως ότι πίσω από τον νόμο βρίσκεται κομμουνιστικός δάκτυλος και δήλωσαν ότι δεν θα τον ψηφίσουν . Ας είναι καλά η αποφασισμένη Θεοδώρα Τσάκρη που τους άνοιξε τα μάτια .

Βέβαια το μόνο που καταφέρνουν με αυτό τον τρόπο είναι να καθυστερήσουν λίγο το μοιραίο . Την έλευση των κομμουνιστών . Οι οποίοι θα κερδίσουν τις εκλογές και θα μας πάρουν τα σπίτια , τις γυναίκες και πάει λέγοντας .

Τα σημάδια είναι ξεκάθαρα . Το ΚΚΕ απολύει εργαζόμενους , ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει με τους καπιταλιστές βιομήχανους , ο Ολυμπιακός πήρε τον Σαβιόλα ! Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβεις ότι συνωμοτούν εις βάρος μας .

Τα έλεγαν οι δεξιοί πέρσι αλλά τους λέγαμε γραφικούς .

Τελικά η μόνη μας ελπίδα είμαστε εμείς αδέρφια , ο απλός , ο λούμπεν λαός . Όταν γίνουν εκλογές , ψηφίζουμε μόνο δεξιούς . Γιατί οι άλλοι θα μας πάρουν ακόμα και τα σώβρακα .

Α , να μην ξεχάσουμε να εξοστρακίσουμε και τον Σαμαρά που είναι πράκτορας του Τσίπρα . Και μετά τον Αλαφούζο που είναι πράκτορας του Μαρινάκη . Και μια που θα είμαστε ο κυρίαρχος λαός , να διώξουμε τον Μπάμπη από το ΣΚΑΙ γιατί μου σπάει τα αρχίδια .

(Ούτε στα χειρότερα του όνειρα δεν φανταζόταν ο Σαμαράς ότι θα τον έριχναν οι τράπεζες)